GALERII ⟩ Kui palju maksid Rammsteini kontserdil söögid ja joogid? (3)

Elu24
Copy

Suurürituste toitude ja jookide hinnad on selle suvega tunduvalt tõusnud. Tallinna lauluväljakul toimunud Rammsteini kontserdil leidus midagi igale maitsele – osta sai nii võileibu, maiustusi kui ka kosutavaid praade. Kuid kui kallis on kontserdil pakutav söögi- ja joogipoolis? Vaata galeriist järele!

Korraliku prae keskmiseks hinnaks oli 15 eurot, mille eest sai süüa kõhu täis meelepärasest lihast, kartulist ja salatist ning kastmest.

Lihadest oli saadaval erinevad šašlõkid, ribid, kanafileed, karbonaadid, grillvorstid, kanatiivad, tursafileed, kebabid ja palju muud. Lisandiks oli valikus erineval kujul kartulid ja salatid. Taskukohase hinna eest pakuti ka näiteks pelmeene, suppe, burgereid, sibularõngaid ja küüslauguleibasid. Kõige selle kõrvale sai võtta ka eestlase lemmiktoitu: praekapsast.

Ühes putkas müüdi 3,5 euro eest ka kiluleiba ning küpsisetorti. Valikus oli veel 6-eurosed juustupatsid ning 3-eurosed martsipanisaiakesed. Tervisliku toidu eelistajad said endale 10 euro eest osta tervisesalati.

Magusamate toitude seast sai maitsta 7-euroseid minipannkooke, 2-euroseid vahvleid, 5-euroseid tassikooke, pulgakooke ja erinevaid küpsetisi. Arbuuside ja marjadega täidetud kausi hinnaks oli 6 eurot.

Vaadiõlle keskmiseks hinnaks oli 7 eurot, vee sai kätte 3 euro eest.

Jookide hinnad Rammsteini kontserdil lauluväljakul
Jookide hinnad Rammsteini kontserdil lauluväljakul Foto: Erakogu

Kohapeal olid müügil ka Rammsteini fännipluusid, mille hinnaks oli 35 eurot.

Foto: Lugeja foto
Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles