USA telenägu ja modell Chrissy Teigen tähistab aastast kainust

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Chrissy Teigen ja John Legend.
Chrissy Teigen ja John Legend. Foto: Jordan Strauss/ Scanpix

Chrissy Teigen avaldas Instagramis, et tähistab oma aastapikkust kainust. Ta oli enda sõnul tarvitanud alkoholi ärevuse tõttu, kuid hiljem selgus, et see kadus hoopiski siis, kui ta alkoholist loobus.

«Mitte tilkagi alkoholi 365 päeva jooksul! Ma igatsen vahel nüri ja muretut tunnet, aga kui aus olla, siis lõpu poole ei tekitanud see enam seda lõbusat tunnet,» kirjutas 36-aastane modell Chrissy Teigen.

Naine sõnab, et tunneb end nüüd väga hästi, kuid vaatab lausa pettunult tagasi ajale, kui ta sageli alkoholi jõi. Teigeni sõnul võiks ta rohkem mäletada olulisi sündmusi, mis tema elus sel ajal olid. Näiteks sooviks ta mäletada, kuidas Outback Steakhouse'i kokk õpetas teda üht sibularooga valmistama. «Soovin, et ma mäletaks tõesti mõnda auhinnasaadet, LOL.»

Ka pildid temast alkoholi tarvitamas tekitavad Teigenis kohati vastikustunnet. «On tohutult pilte hetkedest mu elus, kus mu silmad on lihtsalt paistes. Mõned on pärit töövõtetelt, mõned lihtsalt rannapäevadest perega,» lisab ta.

Telenägu ei oska öelda, kas ta on jäädavalt karsklane või plaanib kunagi veel alkoholi tarvitada. Üht ta aga teab: ta ei taha enam kunagi selline välja näha nagu fotodel tollest ajast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles