Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Mitu last plaanib miljardärist üheksa lapse isa Elon Musk veel saada?

Copy
Elon Musk.
Elon Musk. Foto: Brendan Mcdermid/ Scanpix

Podcast'is «Full Send» naljatles miljardär Mark Cuban (63) Elon Muski üle ning rääkis, kuidas uuris temalt kord, mitu last mees plaanib veel saada. Praeguseks üheksa lapse isa Muski vastus oli aga jahmatav.

Miljardärist kolme lapse isa Mark Cuban rääkis taskuhäälingus, et tunneb Elon Muski suhteliselt vähe, kuid peab teda väga eriliseks inimeseks.

Rõhutamaks, kui eriline Musk tema meelest tegelikult on, meenutas ta lõbusat seika. Nimelt oli mees saatnud Muskile aastaid tagasi sõnumi, et teda lapse sünni puhul õnnitleda. Praegu on Muskil teadaolevalt üheksa last.

Cuban oli oma õnnitluses aga naljaga pooleks küsinud, kui palju Musk plaanib veel lapsi saada, viidates ta lasterohkusele.

«Marss vajab inimesi,» oli Musk vastanud.

Aastate jooksul on Musk mitu korda rääkinud oma unistustest ehitada kosmoselaev, mis oleks võimeline Marsile sõitma, ning soovist rajada Marsile koloonia.

Cuban ka vastas kummalisele sõnumile, kuid Musk ei olevat sellele reageerinud. Nüüd usub mees, et ta ei meeldi Muskile väga, mistõttu ta vastust ei saanudki, vahendab Ilta-Sanomat.

Tagasi üles