GALERII ⟩ Elu24 tähistas 15. sünnipäeva!

Elu24
Copy

Elu24 sai 19. juulil juba 15-aastaseks! Kui 15 aastat tagasi ennustati portaali külastajate arvuks 150 000 inimest nädalas, siis tänaseks oleme selle numbri ületanud ja seda mitte nädala, vaid päeva kohta.

Postimees Online avas 2007. aastal uue meelelahutusportaali Elu24. Siis kirjutati, et Elu24 küljele koondatakse kõik olulisemad Eesti ja muu maailma meelelahutusuudised. Elu24 pidi pakkuma uudiseid nii staaridest, filmi-, muusika- ja telemaailmast kui ka moest ja kõikvõimalikest kurioosumitest.

«Lugejate huvi antud temaatika vastu oli kordades suurem võrreldes meie võimalusega seda valdkonda postimees.ee portaalis kajastada,» selgitas toonase Postimees Online'i juhataja Aivar Reinap. «Selleks, et lugejaootustele vastu tulla, otsustasime koondada kõik meelelahutuslikud uudised selgelt eristuvasse portaali.»

Elu24.ee külastajate arvuks planeeriti tulevikus ligi 150 000 inimest nädalas. «Tänaseks oleme selle numbri ületanud ja seda ühe päeva, mitte nädala peale ja lugejaid tuleb aina juurde,» sõnab Elu24 peatoimetaja Katrin Lust.

«Meil on suurepärased, ilusad ja ägedad töötajad! Viimased aasta aega olen mina toimetust juhtinud ja tõsi, Elu24 teeb kindlasti meelelahutust, kuid sinna on lisandunud ka uurivaid ja kogukonda aitavad lood!» märgib Lust veel. 

Elu24 tiim tänab kõiki lugejaid! 

Pisike osa Elu24 toimetusest!
Pisike osa Elu24 toimetusest! Foto: Elu24
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles