FOTO ⟩ Värskelt isaks saanud Robert Rool viis pisipoja käruga rallima: Ott Tänak? Kes?

Elu24
Copy
Robert Rool
Robert Rool Foto: PetCity

Armastatud saatejuht Robert Rool teatas mõned päevad tagasi ühismeedia vahendusel, et tema perre on sündinud uus ilmakodanik. Nüüd jagab värske paps pilti, kus ta pisipojaga tänaval mõnusalt rallib.

Veebruaris kirjutas Elu24 armsast sõnumist, et saatejuht Robert Rool saab suvel isaks. Nüüd ongi see kauaoodatud hetk käes ning värskele isale võib ohtralt õnnitlusi saata.

«Oleme väga õnnelikud ja kõik on super!» kommenteeris Robert Elu24-le paar päeva tagasi, kui koos elukaaslase Maarjaga uudisest teatas.

Nüüd jagab värske isa oma Instagrami lehel pilti, kus ta viis pisikese poja käruga jalutama. Pealkirjas tervitab ta kelmikalt Eesti ralliässa: «Ott Tänak? Kes?»

«Õhtu» üks saatejuhtidest Robert Rool andis veebruaris Instagramis teada, et saab peagi isaks. «Läheb peoks!» kirjutas ta Instagrami postitatud pildi pealkirjas. Robert kommenteeris Elu24-le, et laps sünnib suvel ja on väga väga oodatud. «Õnnitlejaid on täna tõesti palju olnud ja oleme kaaslasega selle eest väga tänulikud,» ütles ta.

31-aastane Robert ja tema 26-aastane kallim Maarja on koos olnud 2021. aasta algusest. Roberti väljavalitu Maarja on pärit Haapsalust ning töötab Põhja-Eesti regionaalhaiglas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles