Ironmani triatloniks treeniv Andres Puusepp haigestus koroonasse: olen nii pettunud ja kurb, eriti vaimselt, sest olen nii palju vaeva näinud

Merilyn Närep
, Päevatoimetaja
Copy
Andres Puusepp
Andres Puusepp Foto: Reiko Kolatsk

Ironmani triatloniks treenivat Andres Puuseppa tabas raske tagasilöök. Treeningud on pausil, kuna saatejuht nakatus koroonaviirusega. «Ma ei jõua teisele korrusele magamistuppagi, olen väsinud ning võhma pole,» sõnab Puusepp.

Tänavu augustis toimuval Ironman 70.3 triatlonil osaleb ka Star FMi hommikuprogrammi saatejuht Andres Puusepp. Osalejaid ootab ees 1,9 km ujumist, 90 km jalgrattasõitu ja 21,1 km jooksu. Andres võttis väljakutse vastu, et olla heaks eeskujuks ja innustuseks kõigile, kel on samuti soov triatlon läbi teha. «Olen tohutult põnevil. Saan selgelt aru, et kogu treeningperiood ei saa olema lihtne ja kindlasti tuleb tagasilööke, aga see käib selle spordiala juurde,» sõnas ta jaanuaris Elu24-le.

Esimene suurem tagasilöök tabaski Andrest esmaspäeval. «Täna hommikul tundsin ennast kehvasti ja jaksu üldse polnud: kogu keha valutab ja otsustasin teha COVID-19 kiirtesti, mis osutus positiivseks. Loodan kiiresti paraneda ja treeningutega jätkata,» teatas mees ühismeedias.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles