E-poed naistele, kust kiirelt ja mugavalt kõik vajalik endale koju tellida

Copy
Foto: Shutterstock

Naudid suve, aga järsku tulid õhtuks plaanid? Suvel tahaks nautida mugavust tellida endale vajalikke asju kasvõi rannas päevitades! Need e-poed pakuvad kõike vajalikku, et end suvel hästi tunda.

Rosenaga üritusteks valmis!

Kas oled suvisteks üritusteks valmis? On aeg talveväsimus maha raputada ning anda endale uus hingamine! Värske suvine välimus näeb igal sündmusel hea välja. Rosena e-pood varustab Sind mugavalt ja kiirelt kõige vajalikuga.

Meie nahk saab Eesti kliimas korralikult proovile pandud. Kuigi tundub, et suvise päikesega muutub nahk imeväel kaunimaks, on ilmade jahenedes tüütud vistrikud tagasi. Seetõttu tuleks tavapärast näohooldust jätkata ka suvepuhkusel, sest nahk mäletab. Et hoida vistrikud kontrolli all on oluline jälgida ka toitumist ning abiks võivad olla vistrikevastased toidulisandid. Dermanutrix Acne toidulisandid sisaldavad kõike vajalikku, et aidata nahal püsida terve ja kaunis.

Värske ilme saavutamisele aitavad kaasa ka näonahka ja kortse siluvad abivahendid. Kes sooviks saada pisut botoxi maagiat, kuid ei soovi süste teha, leiab lahenduse Biotopix Crow's Feet ja Biotopix Advanced Skincare. Nendes sisalduvad spetsiaalsed aktiivained toimivad nagu botoxi väikevend - õrnalt miimikalihaseid lõdvestades ja joonekesi siludes.

Suvel polegi kauniks välimuseks palju tarvis – hoolitsetud nahk, juuksed ning huuled on kõik, mida vaja. Kui juuksed, nahk või küüned vajaksid turgutust, ulatab abikäe kollageen. Eesti brändi Eternal Youth valikus on selleks kollageeni toidulisandid, kus ilu-, liigese- ja šokolaadiampsud uhkeldavad rohke kollageeni ja eriti mõnusa maitsega. Biotiini- ja Glükosamiiniampsudesse on aga lisaks kollageenile pakitud rohkelt kasulikke vitamiine ja muid koostisaineid.

Täidlasemate huulte soovijatele leidub Rosena e-poes üks eriline toode – Biotopix täidlust andev huulepalsam, mis on hea alternatiiv täitesüstidele. See niisutab, noorendab ning annab huultele kohese täidluse.

Vaata neid ja teisi tooteid Rosena e-poest.

FRIENDS pesupood – kvaliteetne pesu ja sokid vaid mõne kliki kaugusel!

FRIENDS on tuntud Eesti pesu- ja sokibränd, millel kvaliteetsed tooted ja atraktiivsed disainid on võitnud tarbijate südamed nii kodumaal kui paljudes välisriikides.

Suvisel perioodil, eriti soojade suveilmadega ning puhkuste ajal eelistavad paljud inimesed veeta aega linnast eemal või isegi linnas viibides päevaseid tegevusi kujundada teisiti kui tavapäraselt.

Mis oleks mugavam suvisel perioodil, kui endale või lähedastele vajalik pesu ja sokid jõuavad Sinuni peale mõnda klikki vaid paari päeva jooksul.

Friendsi veebipoes leiad laias valikus mugavat aluspesu ja sokke nii naistele, meestele kui ka lastele.

Naiste pesu kollektsoonis ootab sind lai valik orgaanilisest puuvillast aluspesu – kingi endale ilus ja mugav toode ning ühtlasi aitad hoida meie ühist keskkonda.

Soojade ilmadega on mõnus jalga tõmmata elegantsed stepsid või madalamad sokid – leia üles juba tuttavad või uued lemmikud naiste sokkide valikust.

Mugav ja kvaliteetne FRIENDS meeste pesu on väga paljudedele meestele eelistatuim ja oodatud valik. Lisaks traditsioonilisele puuvillasest materjalist pesule on saadaval üha laiemas valikus ka looduslikult antibakteriaalsete omadustega bambusviskoosist toodetud meeste bokserid.

Lisaks on veebipoes saadaval heas valikus ja rõõmsate disainidega laste pesu ja sokid.

 

Küüned kauniks kiirelt ja kvaliteetselt!

Stikily kleebitav küünelakk muudab iga naise elu kordades lihtsamaks! Kaunis maniküür saab valmis kiirelt, lihtsalt ja ilma eriliste abivahenditeta nagu näiteks UV lamp. Saadaval on palju erineva kujundusega kleebiseid klassikalistest ühevärvilistest, prantsusemaniküüri ja põnevate mustriteni välja.

Kleebiste võlu on selle lihtsas paigaldamises – kauniks maniküüriks vajad vaid 15 minutit, küüneviili ja läbipaistvat lakki. Kleebis ongi sisuliselt valmis kujundatud küünelakk, mille saab mugavalt paigaldada oma küünele. Üleliigse kleebise saab hõlpsalt maha viilida ning kauakestvaks tulemuseks on hea katta kleebis läbipaistva lakiga. Ongi kõik! Saad neid paigaldada kasvõi metsas telkides! Tulemus püsib kaunis vähemalt nädala!

Tootevalikus on saada ka kleebised spetsiaalselt varvastele. Nii saab suvel alati oma varbad julgelt välja pista. Lihtne!

Salongiväärilised küüned, millega saab hakkama igaüks oma koduseinte vahel – kõlab hästi? Stikily epoes on valikus üle 100 erineva kujunduse nii sõrmedele kui varvastele. Lahe on kombineerida ja sobitada erinevaid kujundusi omavahel – saad täiesti erilise tulemuse!

Stikily epood väljastab tellimusi igal äripäeval, nii et tarne on kiire! Pakke saab tellida lisaks Eestile ka Soome, Lätti ja Leetu. Liitudes püsikliendiprogrammiga säästad hindadelt ning lisaks on 25-eurose ostukorvi korral Eestis tarne tasuta!

 

Copy
Tagasi üles