FOTOD ⟩ Käsmult Võsule ujudes! Kertu Jukkum pani end taas proovile

Elu24
Copy
Kertu Jukkum
Kertu Jukkum Foto: Sander Ilvest

16. juulil toimus ujumisvõistlus WÜRTH Open Water, kus osalejatel tuli ujuda Käsmu meremuuseumi juurest sadamast Võsu randa. 

Võistlusel pani end proovile ka Kertu Jukkum, kelle jaoks oli see esimene ujumisvõistlus. «Ma polnud sellest võistlusest kuulnudki ja liiatigi oleksin osavõttu kaalunud, kui Marko poleks kord öelnud: «See on hea treening Ironmaniks,»» tõdes ta Instagrami tehtud postituses.

Distantsiks oli linnulennult 3,6 kilomeetrit.

«Võsu poole sõites polnud aega kahetseda. Haletsesin end õige pisut. Õnneks jõudsin instruktaaži ajaks kohale. Kahtlaselt vaikne, aga pole imestada: ilm on kehva ja tuul raju. Ilmselt said teised aru, et täna pole mõtet tulla,» jagas Jukkum. Paraku tuli aga välja, et hobisportlane oli esialgu vales kohas – stardi asemel finišis.

Stardipauk antud, läks 18-kraadises vees ujumiseks. 

«Natuke uhke tunne oli. Et ma julgesin tulla. Et ma ujun! Vahepeal lõi laine üle pea, aga see ei heidutanud mind enam. Kõik oli ilus, kuni see finiš aina kaugemale loksus. Laine otse vastu. Õnneks on minus vastupidavust küllaga! Ja siis järsku, jalad vastu maad. Ongi tehtud. See käis kähku!» võttis ta võistluse kokku. Ajaks kujunes 1 tund ja 45 minutit.

Meeste kategoorias võitis Joonas Koppen ajaga 46.26, naiste kategoorias võidutses ajaga 49.48 Evalotta Abrams.

Vaata galeriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles