VIDEO ⟩ 23-aastane USA turist kukkus pärast selfi tegemist Vesuuvi vulkaani ja jäi ellu

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Vaade Vesuuvile Pompei varemetest
Vaade Vesuuvile Pompei varemetest Foto: Wikipedia.org

Nädalavahetusel päästeti 23-aastane Marylandi mees, kes kukkus selfi tegemise ajal Itaalias Vesuuvi vulkaani. Vesuuv on ainus tegevvulkaan Euroopa mandriosas.

23-aastane Philip Carroll käis koos perega vaatamas Vesuuvi vulkaani, mis 79. aastal pKr hävitas Pompei linna ja kattis selle tuhaga.

Vulkaani on võimalik külastada, kuid järgida tuleb giidide ette tehtud radu. Carrolli perekond aga eiras giidide nõuandeid ning kasutas rada, mille juures olid keelusildid, vahendab NBC News.

Perekond jõudis 1200 meetri kõrguse vulkaani tippu ning noormees otsustas seal endast pilte teha, kuniks tema telefon ootamatult kraatrisse kukkus. Õnneks pole kraater järsk ega lähe kohe sügavamaks, mistõttu jäi telefon ääre peale pidama.

Noormees olevat proovinud telefoni kätte saada, kuid selle käigus libastunud. Õnneks ei libisenud ta nii kaugele, et oleks kukkunud alla 300 meetrit sügavasse kraatri osasse.

Tänu õnnelikule juhusele jäi noormees elama ning tema kehal on kõigest pindmised vigastused, millest näeb pilte allpool olevast videost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles