VIDEOREPORTAAŽ ⟩ Positivuse festivali nautima läinud eestlased ootavad enim ASAP Rocky esinemist

Copy

Sel nädalavahetusel toimub Läti suurim muusikafestival Positivus, mis on kohale toonud ka arvukalt eestlasi. Elu24 ja reporter Aleksandra Jürman läksid festivalile kohale, et vaadata üle, mida põnevat saab suurüritusel teha, ning uurida, mida arvavad sellest eestlased. Vaata videost, mis meeleoluga möödus Positivuse esimene päev!

Positivuse festivali esimene päev möödus tasase vihmasaju, hea muusika ja mõnusa meeleolu saatel. Festivalile on kohale sõitnud inimesed üle kogu Euroopa, et näha oma silmaga Ameerika suurimaid räppareid ASAP Rockyt ja Megan Thee Stallioni, Inglismaa muusikut Jamie xx-i ja teisi ülemaailmseid suurartiste, nagu Caribou, SoFaygo, Yves Tumor & Its Band, Asaf Avidan jpt.

Elu24 läks festivalile kohale, et vaadata üle, milliseid tegevusi on festivali korraldajad külastajate jaoks välja mõelnud. Silma jäid erinevad atraktsioonid, mängud ja tegevused, millest saavad tasuta osa võtta kõik peolised. Kätt sai proovida õllekastide ladumises ja nende otsa ronimises ning hot dog'i söömise võistluses. Külastajad said isegi festivalialal olevas juuksuris habet trimmida ning Sportlandi püsti pandud poes endale uusi riideid soetada. Lisaks suurtele lavadele on püsti pandud kinotelk, kus peolised saavad rahulikumat meeleolu nautida.

Elu24 reporter Aleksandra Jürman püüdis festivalil kinni eestlased, et uurida, keda nad kuulama tulid ning kuidas nemad üritust nautida kavatsevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles