Hurmurist lauljat Ricky Martinit võib oodata kuni 50 aasta pikkune vanglakaristus

Triin Roos
, Ajakirjanik
Copy
Laulja Ricky Martin.
Laulja Ricky Martin. Foto: Ian West, Scanpix

Puerto Rico laulja ja näitleja Ricky Martin seisab silmitsi karmi süüdistusega. Tema 21-aastane õepoeg süüdistab staari intsestis. Süüdimõistmise korral ähvardab meest kuni 50 aasta pikkune vanglakaristus. 

50-aastasele Ricky Martinile määrati hiljuti lähenemiskeeld, mis tulenes selle kuu alguses Puerto Ricos toimunud perevägivallajuhtumist, kuid ohvri isikut seni ei teatud. 

Ricky Martini vend Eric Martin aga avaldas, et väidetav ohver on laulja poolõe poeg Dennis Yadiel Sanchez, teatas Hispaania uudisteväljaanne Marca laupäeval.

Lauljat süüdistatakse «füüsiliste ja psühholoogiliste rünnakute tegemises» Sanchezi vastu nende seitse kuud kestnud suhte ajal, mis lõppes umbes kaks kuud tagasi, vahendab uudisteportaal 1news. Ricky Martinit oodatakse Puerto Rico kohtusse aru andma 21. juulil.

Staari esindaja on välja öelnud, et seesugused süüdistused on täiesti valed ja väljamõeldud. 

Praegu ei tohi laulja kaebuse teinud isikuga ühendust võtta, sest viimane kardab oma turvalisuse pärast. Puerto Rico seadused võtavad intsestisüüdistusi väga tõsiselt ja kui süüdistused leiavad kinnitust, võib lauljat oodata kuni poole sajandi pikkune vanglakaristus.

3. juulil ütles artist Twitteris enda kaitseks järgmist: «Minu suhtes tehtud kaitsemäärus põhineb täiesti valedel väidetel, seega vastan kohtumenetluse kaudu faktidega ja väärikalt, mis on mulle omane.» Martin mainis, et üksikasjalikumalt ta rääkida ei saa, kuna asi on kohtus. Ka tänas laulja kõiki oma toetajaid. 

Ricky Martin on enim tunnustust pälvinud meessoost ladina artist, kellel on üle 200 auhinna, sealhulgas kaks Grammyt, viis Latin Grammyt, viis MTV videomuusikaauhinda ja kolm Billboardi muusikaauhinda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles