VIDEO ⟩ Tõde selgunud. Kas lauljatar Beatrice abiellus päriselt?

Elu24
Copy

18-aastane lauljatar ja ilmatüdruk Beatrice avaldas koos räpparist kallima AG ning Põhja-Tallinna räppari Risto Vürstiga uue loo ja muusikavideo «La vida loca».  

5. juulil avaldas Elu24 artikli «Pulmakellad? Kas nooruke lauljatar Beatrice hakkab abielluma?», kus avaldasime kahtlust, kas sotsiaalmeedias jagatud tüdrukuteõhtu pildid viitavad sellele, et nooruke lauljatar hakkab abielluma. Beatrice postitas sotsiaalmeediasse kaadreid, mis vihjasid sellele, justkui toimuks tema tüdrukuteõhtu. Pulmaeelsele peole viitasid lint, kus on kirjas «bride to be» ehk «tulevane pruut», õhupallid, šampanja ning hommikumantlid kirjaga «team Beatrice».

12. juulil avaldas Beatrice sotsiaalmeedias foto, mille juurde kirjutas: «Eelmisel nädalal toimus minu tüdrukuteõhtu. Siiamaani tegelikult toibun kogu sellest trallist.» Lauljatar lisas, et pidu oli vägev ja ta ootab juba hetke, mil saaks jagada pilte sellest õhtust.

15. juulil tegi lauljatar uue postituse küsides oma jälgijatelt, kas nad tahavad näha videot tema tüdrukuteõhtust ja andes teada, et «La Vida Loca» video on nüüd avalik. Nagu selgub, siis toimus kogu tüdrukuteõhtu trall muusikavideo jaoks.     

«La Vida Loca» on kuum suvelugu, kus Beatrice peab oma «viimast õhtut vallalisena». Šampanja voolab ja kõigil pidulistel on lõbus meeleolu. Muusikavideol on aga ootamatu puänt.  

Muusikaplaneet vahendab, et Beatrice ja AG elasid kehastatud rolli nii sisse, et neile tundus nagu nad hakkaksid päriselt abielluma. 

«La vida loca» sõnade autoriks on AG (Silver Orissaar) ja Risto Vürst. Muusikavideo režissöör on Kenneth Rüütli ning produtsent Marjen Võsujalg. Loo hispaaniakeelne pealkiri «La vida loca» tähendab tõlkes «hullumeelne elu». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles