VIDEO ⟩ Kuninganna Elizabethiga kätelnud mees sattus piinlikku olukorda

Elu24
Copy
Kuninganna Elizabeth
Kuninganna Elizabeth Foto: BRITAIN-ROYALS/SCANPIX

Kuninganna Elizabethiga kohtumisel tuleb järgida ranget protokolli, võib-olla tuleks nimekirja ka lisada telefoni vaigistamine?  

Kuninganna Elizabeth ja printsess Anne käisid reedel avamas uut Thamesi haiglahoonet, monarhi tutvustati patsiendile Pat White'ile ja tema abikaasale. 

Kuid nii kui abikaasa ja kuninganna hakkasid pärast tutvustamist kätt suruma, hakkas mehe telefon helisema. Mees kiirustas telefoni ülikonnataskust välja võtma, et heli kiirelt sulgeda. Näis, et kuninganna käsitles potentsiaalselt ebamugavat hetke kerge südamega. 

Lillemustriga kleidis ja pärlitest aksessuaare kandnud Kuninganna liikus ringi kepi abiga, mida ta on kasutanud alates oktoobrist. 

Reedene väljasõit tähistas kuninganna Elizabethi neljandat visiiti heategevusorganisatsiooni. Esmakordselt avas ta Thamesi hospiitsi 1987. aasta novembris. Viimastel aastatel on seda moderniseeritud ja uuel viisil ümber ehitatud pärast tohutut 26 miljoni dollari suurust raha kogumist.

Thames Hospice'i hoolekogu juhataja Jonathan Jones ütles hiljem: «Tänane oluline visiit põhineb kuningliku perekonna ja Thamesi hospiitsi vahelisel pikaajalisel ühendusel. Mul on suur au tervitada Tema Majesteedi, kes avab ametlikult meie rajatise ja näitab, kuidas heategevus jätkab õitseda 35 aastat pärast kuninganna esimest visiiti.»

Tõlke tulemuseKuninglik oi! Vaadake hetke, mil heliseb mehe telefon just siis, kui ta surub kätt kuninganna Elizabethiga

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles