KUUM KLÕPS ⟩ Heidi Klum andis alla ja võttis üle pika aja jälle paljaks

Elu24
Copy
Heidi Klum 6. juuni 2022.
Heidi Klum 6. juuni 2022. Foto: FS//AdMedia/SIPA/Scanpix

Saksa supermodell Heidi Klum naudib täiel rinnal suve ning jagab ühismeedias oma puhkusest pilte ka fännidega. Nüüd on supermodell üle pika aja end instapostituse jaoks paljaks võtnud. 

Supermodell Heidi Klum sai 2019. aastal fännidelt pragada, et ta postitab endast liiga palju paljastavaid pilte. Elu24 vahendas kolm aastat tagasi, et supermodell eksponeerib oma eraelu praktiliselt iga päev ning vahel mitmel korral päevas.

Küllap jäid Heidile negatiivsed kommentaarid meelde, sest õige pea pani supermodell oma postituse kommentaarid lukku ning ka paljastavate piltide postitamisega hoidis ta end tagasi.

Kuid täitsa riidesse Heidi oma Instagrami kontol ikkagi jäänud ei ole. Enne juuli keskpaika kostitas Heidi oma fänne topless pildiga näiteks 2021. aasta novembris.

Sellele järgnes kuudepikkune paus, kuni 14. juulini, kui Heidi jagas oma kontol värsket paljastavat pilti. «Ossa, kuum on!» nentis Heidi oma postituse pealkirjas. Pildil on supermodellil jalas vaid bikiinipüksid ning taustal on näha imeline loodus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles