VIDEO Hämmingus kliendid: Brigitte Susanne Hunt sõitis pealinnas taksot

Elu24
Copy
Brigitte Susanne Hunt
Brigitte Susanne Hunt Foto: Remo Tõnismäe

«Huumorit sai ka ja mõned kliendid olid imestunud, kui taksojuhi ametis mu ära tundsid,» rääkis seltskonnatäht Elu24-le. 

Elu24-le ütles Brigitte Susanne Hunt, et Forus Taxi tehtud väljakutse vastu võtmise üle ta pikalt ei mõelnud, kuna tunneb end rooli taga mugavalt. «Pealegi olen rallisõitja tütar!» lisas ta.

Rääkides taksojuhiks olemisest, tõdes seltskonnatäht, et proovis meeles pidada asju, mida ise taksojuhis hindab. «Mitte üleliia kliendiga lobiseda ning igas olukorras viisakaks jääda,» täpsustas ta. «Minu jaoks on olulisim, et klient tunneks end kuningana ja kogu aur läheks tema päeva lihtsustamisele. Meeldiv ja professionaalne taksojuht annab alati sära ja energiat, mida endaga kaasa võtta.» 

Videost on näha, et nii mõnigi oli üllatunud, kui nägi seltskonnatähte taksoroolis. «Olete ametit vahetanud?» küsis üks härra imestusega.

 

Tänavu aprillis tööd alustanud Forus Taxi on videosarja «Forus Taxi ja tuttavad näod» raames esitanud lauljatele, sportlastele ja mõjuisikutele väljakutse proovida taksojuhi ametit.

Kuu aega tagasi istus taksorooli laulja Uku Suviste, ent nüüd oli aeg Brigitte Susanne Hundi käes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles