«Uue valitsuse kõige lõbusam ministrivalik!» Kristjan Järvani loodud platvorm kütab kirgi (1)

Elu24
Copy
Kristjan Järvan
Kristjan Järvan Foto: Tairo Lutter / Postimees

Uueks ettevõtlus- ja infotehnoloogia ministriks sai Kristjan Järvan. Paar aastat tagasi üllatas aga Järvan avalikkust luues ainulaadse platvormi.

Neljapäeval selgus, et seoses uue koalitsiooni moodustamisega on sunnitud ametist lahkuma ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt. Isamaa valis uueks ministriks Kristjan Järvani, kes pakub kõneainet aastaid tagasi loodud platvormiga Imortalis. 

Nimelt tuli Järvan 2020. aastal lagedale äriideega – rakendus, mis viib kokku jõukad mehe naistega, kes on nõus neile lapsi sünnitama.

Tänaste uudiste valguses on aga sotsiaalmeedia kihama löönud ja nii mitmedki väljendavad hämmingut. «Uue valitsuse kõige lõbusam ministrivalik on kahtlemata Kristjan Järvan, ehkki portfell on pisut veider valik.» Teine aga selgitas: «Tal on olemas äpp, mis teeb lõpu üksikutele rikastele ja vaestele.»

«Muidu kõik hästi ja tore, et pädev minister leitud, aga kas Imortalis jääb nüüd unarusse?» muretseb üks Twitteris. 

Jaanuari lõpus rääkis idee autor ja portaali eestvedaja Kristjan Järvan «Pealtnägijas», et ligipääs andmebaasile maksab aastas 1000 kuni 10 000 eurot

«Siiani on nad aru saanud, et on elus ägedaid asju teinud - karjääri ehitanud, aga mis see elu mõte siis on. Kui oled kõrge haridusega, hea töökohaga, väga rikas, kas see on siis kõik, mida sa elult tahad. Tahaks, et midagi jääb siia maailma alles,» rääkis Järvan enda veebilehest.

Jaanuari lõpus, kui Järvan veebilehest rääkis, oli esimene paar jõudnud viljasatamiseni. Tol hetkel oli platvormil 50 naist ja 30 huvitatud meest. 

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles