Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Sõnad sotsiaalmeedias viisid Hollywoodi näitlejanna enesetapu äärele

Copy
Ameerika näitlejanna Constance Wu.
Ameerika näitlejanna Constance Wu. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency, Scanpix

Taiwani päritolu Ameerika Ühendriikide filminäitleja Constance Wu hoidis mitu aastat sotsiaalmeediast eemale. Nüüd avaldas Hollywoodi staar eemaloleku põhjuse, mis teda ennastki endiselt vapustab.

USA teleseriaalist «Fresh Off the Boat» ja filmist «Crazy Rich Asians» tuntuks saanud näitleja Constance Wu (40) on sotsiaalmeedias tagasi üle kolme aasta. 2017. aastal ajakirja Time koostatud 100 maailma kõige mõjukama inimese nimekirjas olnud Wu avaldas 14. juulil Twitteris šokeeriva põhjuse, miks ta on sotsiaalmeediast eemale hoidnud.

«Natuke kardan küll, aga tulen sellest hoolimata sotsiaalmeediasse tagasi,» avaldab näitlejanna oma Twitteri kontol ning tunnistab: «Kolm aastat tagasi avaldasin Twitteris paar mõtlematut postitust oma telesaate «Fresh Off the Boat» teemal, mis põhjustas raevu ja karme kommentaare. Tundsin end öeldud asjade pärast jubedalt. Kui üks Aasia näitlejanna ütles mulle, et olen Aasia-Ameerika kogukonna häbiplekk, tundsin, et ma ei vääri enam elu. Tundsin, et neil on ilma minuta parem.»

Tagasi üles