Liina Vahter asub mängima «Kodu keset linna» järjes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Vahter
Liina Vahter Foto: Ilumaailm

TV3 toob sel kevadel eetrisse uue argiõhtuseriaali, kus kodu-keset-linna-minevikust saab tänu suurtele muutustele täiesti uue hingamise, pöörase sisu ja värske vormiga telelugu «Elu keset linna».

«Elu keset linna» alustab aasta hiljem sealt, kus «Kodu keset linna» lõpetas. Sündmused hakkavad keerlema ümber uue naiste- ja moeajakirja «Juno», kus töötavad mitmed tegelased ning mille toimetusest hargnevad lahti paljud olulised sündmused.

Juhtuma hakkab ka kontorist väljas ehk kodus, kus tegutsevad noored, nende head sõbrad ja ettearvamatud tuttavad. Hannes ja Helen enam linnas ei ela ning Henri elus on pärast Lenka ja lapse lahkumist rohkem värvi kui eales varem.

Armastus, reetmine, kirg, meeltesegadus, õrnus, traagika, ilu ja valu - see on elu ise eestlaste kõige romantilisemas ja dramaatilisemas uues kodumaises seriaalis «Elu keset linna».

«Elu keset linna» esitleb vaatajatele ka tervet rida uusi näitlejaid; üht peategelast, rikka ja vägivaldse mehe põgenenud naist, kehastab Liina Vahter.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles