Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

Vallatu suvi! Poed, mis kütavad suve tulikuumaks!

Copy
Foto: Shutterstock

Suvi on aeg vallatusteks! Muuda oma suvi veelgi kuumemaks nende seksikate poodide abil.

Kiusatus.ee

Ehkki üks kirglik seks kuumal suvepäeval tundub esialgu kehale kurnav, siis see ei pea nii olema. Saaremaal tegutseva erootilise kingipoe Kiusatuse valikust leiad nii jahutavaid vibreerivaid geele, eelmängu lauamänge kui palju muud põnevat ja kvaliteetset, mis ei kahjusta naise õrna mikrofloorat ega meheau.

Kuumad suveilmad aitab maha jahutada Intt vibreeriv geel ehk vedel vibraator külmaefektiga. Selle erinevate maitsetega määrdeainega kogete külmatunnet, samal ajal kui vibratsioonid ja pulsatsioonid läbivad teie intiimpiirkonda. Ekstreemsemaid soove rahuldab anaalpiirkonnas kasutamiseks mõeldud INTT GREEK KISS.

Naisele, kes ei lepi keskpäraste tulemustega, sobib hästi Martinella imemis-, vibratsiooni- ja tõukejõu stimulaator. Selle abil saad tunda end kuningannana, ilma et peaksid kellestki sõltuma, nautimaks oma seksuaalsust ja sügavaimaid aistinguid.

Veelgi nõudlikumale naisele on valikus Lelo Sona 2. See masseerija edastab kiireid, kuid samas õrnu helilaineid, mis stimuleerivad kogu kliitorit nii seest kui väljast. Ka neid osasid, mida ei ole näha, pakkudes unustamatuid elamusi.

Nõudlikule mehele pakub Kiusatus Autoblow Al Machine’i — tehisintellekti täiuslikku oraalseksi meestele, kus saab nautida 10 erinevat suuseksi kogemust 10 erineva kiirusega!

Eelmänguks aitavad soojendust teha erinevad eestikeelsed lauamängud. Näiteks „Eelmäng“ ongi spetsiaalselt täiskasvanud paaridele mõeldud ulakas kaardimäng, mis julgustab sind ja su armastatut uusi seksuaalseid kogemusi proovima. Paaridele mõeldud mängude ülim eesmärk on parandada paaride suhteid.

Aga vürtsi lisavaid mänge on veel. Näiteks Satisfyer Partner Box viib teid kahe silmapaistvama tootega orgasmilisele teekonnale. Lisaks Double Joy paarivibraatorile sisaldab see Sexy Secret vibreerivat püksikute vibraatorit, mis rikastab teie armuelu. Neid kahte mänguasja saab juhtida tasuta rakendusega Satisfyer Connect ning see pakub muusikalisi vibratsioone, ümbritsevat vibratsiooni või kujundage ise oma vibratsiooni.

Sooduskoodiga „SUVETOP“ saab e-poest kiusatus.ee 10% allahindlust, mis kehtib ka juba allahinnatud toodetele.

Looduslike erektsioonikapslitega võimsamate erektsioonide poole- Must Panter

Erektsiooni jäikuse hääbumisest pääsevad vaid vähesed mehed. Seksi huvi ei kao aga kusagile ka 80.ndates eluaastates. Hinnanguliselt on 40–70% meestest kimpus erektsioonihäiretega: kas läheb liiga ruttu liiga heaks või siis on erektsioon vilkuvat laadi – on ja pole ka. Naine ootab oma mehelt endiselt tasemel etteastet.

Looduslikud erektsiooni kapslid ja erektsiooni kreemid toetavad hiilgeaja erektsiooni saavutamist ja pikendavad erektsiooni kestvust. Turguta erektsiooni seespidiselt, looduslikult ja tervisele ohutult erektsioonikapslitega Musta Pantri seksapteegist.

45+ meeste lemmik on Maral erektsiooni kreem. Kiiretoimeline kreem turgutab peenise verevarustust, muutes erektsiooni jäigemaks ning kauem kestvaks.

Jänkuvibraator pakub naistele kaks ühes orgasme: kliitoril ja g-punktil. Hea jänkuvibraator on USB laetav, vaikne ja võimas. Kui kahekesi hullates kulub naisel orgasmini jõudmiseks 15-20 min, siis vibraatoriga vaid 8min :D Seksuaalselt rahuldatud naine särab kaugele ja seda märkavad kõik. Leia oma lemmik ja haara orgasmidel sarvist.

Paaridele magamistoast tolmu pühkimiseks on Satisfyer tulnud välja uue komplektiga Partner Box, kust leiad paaride vibraatori, kliitorit stimuleeriva ning erektsiooni pikendava peeniserõnga super hinnaga.

Külasta www.mustpanter.ee e-poodi. Saadame sinu tellimuse diskreetselt üle kogu Eesti.

Vallatuid naudinguid,

Must Panter

 

Ulakas Kaunitar

Ulaka Kaunitari kauplusest leiab erutavaid lelusid ja pesu nii seksuaalsusega tutvumist alustaja, aga ka juba teadlik piire veelgi nihutav inimene. Orgasmilised kaardid meestele ja naistele sobivad igaühele, kes otsib võimalusi läbi naudingute saada parem kontakt iseendaga.

Maagiline sõrmevibraator on delikaatselt pisike abiline, millega avastada nii enda kui partneri erogeenseid piirkondi. Kui tahate lustida salaja avalikus kohas, sobib hoopis Svakom Elva puldiga vibraator mille puldist saab kaaslane naisele pakkuda naudinguid nii külas kui jalutuskäigul. Et vahekorra ajal saaksite mõnu mõlemad samaaegselt, tasub käeulatusse haarata paaride vibraator Panthra Zuna või võimas paaridesõrmus Boners vibreeriv armurõngas, milledega on uued intensiivsemad naudingud garanteeritud.

Meestele leidub Ulakas Kaunitaris samuti ebamaiseid kogemusi pakkuvaid lelusid, näiteks Hot Octopuss Jett peenisevibraator, mis võtab ohjad enda kätte ning teeb kogu töö Sinu eest ise ära! See on kahtlemata saanud üheks meeste lemmik tooteks. Naiste lemmikud on endiselt helilainetele töötavad Lelo Sona, Sila ja Enigma. Kõikide Lelo vibreerivate leludega saad kaasa rannakoti.

Lisaks mänguasjadele on Ulaka Kaunitari poe valikus palju armusegusid, et ulakad mängud oleksid mugavad ja mõnusad. Suvi on ikka veemängude aeg, seega vees armatsemiseks läheb sul vaja silikooni baasil libestit. Vibreeriv geel tõmbab käima sekunditega, kasutada üksi või kahekesi. Uue põneva tootena soovitame Sensuva kurgu rahustajat, mis võimaldab mehele pakkuda enneolematuid sügavaid naudinguid.

Suvi pole iial olnud nii vallatu! Vaata lähemalt kogu tootevalikut Ulaka Kaunitari kodulehelt.

Copy
Tagasi üles