Eksmehega perelisa ootav Khloé Kardashian: pandeemia segas mu plaani lapsi saada

Chrislin Metsanurm
, Elu24 suvereporter
Copy
Khloe Kardashian ja tema eksmees Tristan Thompson
Khloe Kardashian ja tema eksmees Tristan Thompson Foto: TV Kardashian Highlights/ SCANPIX

Tõsielustaar Khloé Kardashian (38) ja korvpallur Tristan Thompson (31) ootavad asendusema abil teist ühist last. Khloé ütles pereplaneerimise kohta 2021. aasta märtsis filmis «Lady Parts», et pandeemia segas tema plaani saada teine ​​laps juba varem.

Khloé ja Tristan lõpetasid oma romantilise suhte ametlikult jaanuaris pärast seda, kui naine avastas, et NBA mängija sai lapse koos Maralee Nicholsiga.

Lapse eostamise ajal olid Khloé ja Tristan veel suhtes. Noored olid koos olnud alates 2016. aastast ning 2018. aastal nägi ilmavalgust nende tütar True.

Allikas rääkis People'ile, et hoolimata sellest, et nad ootavad nelja-aastase tütre True õde-venda, ei ole Khloé ja Tristan uuesti koos ega ole alates detsembrist rääkinud muust kui laste kasvatamisega seonduvast. Allikas lisas: «Laps eostus asendusema abil, enne kui Khloé ja avalikkus said teada, et Tristan saab teise naisega detsembris lapse.»

Khloé ütles, et pandeemia segas tema plaani saada rohkem lapsi. 2021. aasta märtsis «Kardashianide pere» sarja viimase hooaja episoodis rääkis Khloé, et arstid teatasid talle, et lapseootuse korral oleks tema rasedus suure riskiga. Ta lisas oma õele Kim Kardashianile, et kaalus seetõttu sel ajal asendusemadust.

«Kõik, mida ma teha üritan, on tuua oma ellu ja perekonda rohkem armastust ning tundub, et ma satun üha uutesse sekeldustesse. Seda on mul tõesti raske seedida,» lausus Khloé. 

«Ausalt öeldes oli mul asendusemadusega parim kogemus,» ütles Khloé õde Kim, kellel on neli last, kellest kahte kandis asendusema. «Ja ma arvan, et sa tead, mis tunne on sünnitada – ma ütlen alati, et kui sa saad hakkama, on see nii hämmastav kogemus. Aga sa näed, et armastus oma laste vastu on täpselt sama. Pole vahet, välja arvatud see, et sünnitaja oli keegi teine,» lisas Kim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles