Kohtunik lükkas tagasi Amber Heardi taotluse Deppi kohtuvõit tühistada

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Johnny Depp ja Amber Heard.
Johnny Depp ja Amber Heard. Foto: Postimees/Scanpix

Juuni alguses otsustas kohus, et Amber Heard on laimanud legendaarset näitlejat Johnny Deppi, kuid naine kaebas otsuse edasi. AP News vahendab, et edasikaebamine lükati aga tagasi.

Virginia vandekohus otsustas juuni alguses, et Amber Heard on laimanud oma endist abikaasat, näitleja Johnny Deppi.

Heardi advokaadid palusid Virginia kohtunikul kohtuotsuse tühistada ja kuulutada kohtuprotsessi ebaõigeks. Kohtunik Penney Azcarate aga sellega ei nõustunud.

Ekspaar süüdistas teineteist laimus ja lähisuhtevägivallas. 58-aastane Depp nõudis oma endiselt naiselt 50 miljonit dollarit kahjutasu. 36-aastane Heard nõudis vastuhagis 100 miljonit dollarit kahjutasu.

Vandekohtunikud otsustasid üksmeelselt, et Amber Heard laimas Johnny Deppi ning peab mehele maksma kahjutasu 15 miljonit dollarit.

Vandekohtunikud leidsid üksmeelselt, et Heardi väited Deppi ja nende abielu kohta olid valed ja laimavad ning naine käitus tahtlikult kurjade kavatsustega. Samuti leidsid nad, et Heard laimas oma endist abikaasat 2018. aastal Washington Posti artiklis, milles ta kirjutas, et on «avaliku elu tegelane, kes esindab perevägivalla ohvreid».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles