Briti tõsielustaar oma vastsündinud tütre surmast: ta oli kõige ilusam terve laps

Elu24
Copy
Lauren Goodger 2018. aastal.
Lauren Goodger 2018. aastal. Foto: Steve Ross/Capital Pictures/Scanpix

Briti telenäo, modelli ja seltskonnastaari Lauren Goodgeri perekonda sündis hiljuti teine tütar. Siis tabas naist ja tema lähedasi valus kaotus.

35-aastane Lauren Goodger on kodumaal tuntud tõsielusarjast «The Only Way is Essex», samuti on ta kaasa löönud saate «Tähed jääl» Briti versioonis. Tema ja ta elukaaslase Charles Drury peres kasvab 11-kuune Larose, vahendab Daily Mail

Selle aasta juulis sündis Goodgerile teine tütar, Lorena. Kaks päeva pärast tema sündi avaldas Goodger ühismeedias, et pisitütar suri. «Ta oli kõige ilusam terve laps, keda ma näinud olen, nagu tema õdegi. Mul ei ole sõnu, ema, kes kaotas oma lapse, keda ta kandis kõik need kuud suurepäraselt ja kelle sünnitas samuti suurepäraselt,» proovis Goodger oma emotsioone sõnadesse panna.

«Olen murtud. Olen haiglast tagasi kodus, mina ja Charlie veetsime pisitütre Lorenaga nii palju aega kui võimalik. Ma ei ole temaga veel hüvasti jätnud,» tunnistas ta paar päeva pärast kaotust.

Telenägu ei öelnud, mis oli pisitütre surma põhjus. Goodgeri sõnul kulgesid rasedus ja sünnitus hästi ning ilma tüsistusteta.

Goodger teatas lapseootusest jaanuari alguses. Vahetult enne seda oli tema elukaaslasel Druryl afäär Prantsuse helilooja Amy Gilbertiga ning paar läks mõneks ajaks 2021. aastal lahku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles