PAPARATSO «Näljamängude» staari hommikune jalutuskäik abikaasaga ei läinud plaanipäraselt

Elu24
Copy
Jennifer Lawrence 2018. aastal.
Jennifer Lawrence 2018. aastal. Foto: AP/Scanpix

USA näitlejanna Jennifer Lawrence (31), kes sai tuntuks «Näljamängude» saagaga, käis nädalavahetusel abikaasaga jalutuskäigul. Veebruaris emaks saanud Lawrence'i hommik ei läinud aga plaanipäraselt.

Näitlejanna Jennifer Lawrence ja tema abikaasa Cooke Maroney läksid laupäeva hommikul New Yorgi tänavatele jalutama. Meediaväljaande ET allika sõnul ei läinud aga paari hommik nii, nagu nad esialgu plaanisid.

Nimelt pidid nad kella 9 ajal ühes New Yorgi kohvikus hommikust sööma, kuid kohale jõudes avastasid Lawrence ja Maroney, et kohvik on kinni. «Nad läksid hommikust sööma, aga kohvik oli veel kinni. Nad tegid alles kell kümme lahti,» rääkis allikas.

Väga pettunud Lawrence ja Maroney sellest ei olnud ning läksid siis hoopis teise kohvikusse, kus pakuti ka Mimosasid. «Nad naersid ja naeratasid. Nad tundusid väga õnnelikud ja lõõgastunud,» kirjeldas allikas.

Paar oli jalutuskäigul kahekesi ning nende aasta alguses sündinud laps nendega kaasas ei olnud. Pole ka üllatav, kuna Lawrence hoiab oma eraelu kiivalt saladuses. USA meedia avaldas alles aprilli keskpaigas, et näitlejanna on emaks saanud. 

Nad hoidsid ka rasedust saladuses ning näitlejanna esindaja kinnitas alles 2021. aasta septembris, et Lawrence on lapseootel. Paar kuud hiljem avaldas Lawrence, et raseduse varjamine on teadlik otsus, et kaitsta lapse privaatsust.

«Iga instinkt minu kehas tahab tema privaatsust elu lõpuni kaitsta, nii palju, kui ma saan,» tõdes Lawrence mõned kuud tagasi.

Veel ei ole teada, kas Lawrence'ile sündis tütar või poiss. Pole ka teada, mis näitlejanna oma esiklapsele nimeks pani.

Lawrence'i ja kunstimaailmas tegutseva Maroney suhe sai alguse 2018. aasta suvel, vähem kui aasta pärast näitlejanna lahkuminekut režissöör Darren Aronofskyst. 2019. aasta veebruaris teatas paar, et nad on kihlunud. Kuu hiljem nad abiellusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles