Liina Kersna ministriametist lahkumisest: sirge selja, selge silma ning rahuga südames (4)

Elu24
Copy

Teisipäeva pärastlõunal postitas Liina Kersna oma ametlikule Facebooki lehele postituse, milles ta võttis lühidalt kokku enda viimased poolteist aastat ministri ametikohal.

Haridus- ja teadusminister Liina Kersna esitas juuli esimesel päeval peaminister Kaja Kallasele tagasiastumispalve, kuna prokuratuur alustas kiirtestide hanke uurimist. Selle nädala neljapäeval saab valitsus Kersna asemele uue ministri. Sestap avaldas Kersna ühismeedias postituse ministriks olemisest ja sellest ametist lahkumisest.

«Üks kõige olulisem mõte, mida minu abikaasa (Vahur Kersna – toim) oma 40-aastasele telekogemusele toetudes tavatseb rõhutada, on see, et – televisioon ei ole kunagi MINA, televisioon on alati MEIE,» alustas Kersna oma postitust, «peale poolteist aastat ministriametis võin kinnitada – seesama kehtib ka ministri ameti kohta.»

«Minister, kuitahes tugev isiksus, jääks õhtu saabudes ikkagi vaid ununevaks miraažiks poliitkõrbes, kui tal poleks toeks tipptasemel meeskonda, kes mõtleb sisuliselt kaasa, küsib kriitilisi küsimusi, otsib väsimatult parimaid lahendusi. Meeskonda, keda võib usaldada.»

«Mul oli au, rõõm ja õnn teenida haridusvaldkonda just sellise, pühendunud ja alati näoga valdkonna poole suunatud meeskonnaga. Aitäh! Varem või hiljem, moel või teisel, siin või seal meie teed kindlasti veel ristuvad!» kinnitas ta.

Lõpetuseks lisas Kersna: «Sirge selja, selge silma ning rahuga südames saan ministeeriumi juhtimise uuele ministrile üle anda. Jõudu!»

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles