Silvia Ilves oma rahalistest raskustest: tunnen end emana läbikukkununa (2)

Chrislin Metsanurm
, Elu24 suvereporter
Copy
Silvia Ilves ja tema pojad.
Silvia Ilves ja tema pojad. Foto: Erakogu

Facebooki lehekülg «Koos muudame maailma paremaks» korraldas algatuse, et aidata särav tšellokuninganna Silvia Ilves pärast lahkuminekut taas jalule. «Olen finantsilise probleemi taga, [...] olen nõus laste hariduse nimel laenu võtma,» sõnab muusik emotsionaalselt.

Selle suve algul rõõmustas tšellokuninganna Silvia Ilves üle kümne aasta kestnud ülikooliõpingute lõpetamise üle, kuid pärast seda tabas teda valus kaotus. Juuli alguses teatasid Silvia ja Marcel, lootusrikas muusikutepaar, et nende teed lähevad lahku. Pärast lahkuminekut sai nelja poisslapse ema suure toetuse, kui Facebookis korraldati avalik aktsioon, et Silviat ja tema poegasid rahaliselt aidata. Elu24 võttis Silviaga ühendust ja uuris, kuidas ta läheb vastu pakasele talvele ja kõrgetele elektrihindadele.

«Loomulikult on mul keeruline aeg, kuid ma ei taha, et inimesed mind haletseks,» sõnab ta. Silvia on suure N-tähega naine, kes on harjunud omapäi hakkama saama, ning ta ei looda laste isadelt ülemäärast rahalist toetust. Aktsiooni nähes tekkis Silvial esialgu ebamugav tunne, sest ta pole allaandja tüüpi ning kampaania loomisest polnud ta teadlik. Kuid ta tõdeb, et see on tore, kui on olemas sellised inimesed, kes tahavad teda raskes olukorras aidata. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles