TikTokis leviv uus trend #gentleminions on jõudnud Eestisse. Trend näeb ette, et noored lähevad uut animafilmi «Käsilased 2» («Minions: The Rise of Gru») vaatama viisakates ülikondades ning korraldavad seansi ajal suure segaduse. Eesti noored on sellega kaasa läinud ning kinosaalid vallutanud. Apollo kinol on suure edu üle hea meel, küll aga on ülekäte läinud see, et kinosaalis banaane loobitakse.

Elu24-ga ühendust võtnud Sten käis uut multifilmi teisipäeval vaatamas Tallinnas Solarises asuvas Apollo kinos ning rääkis oma kinokogemusest, mis noormehe sõnul oli tavalisest kinokülastusest täiesti erinev.

«Meeleolu oli saalis vägagi lustlik ja kõik saalisviibijad olid ekstreemselt lõbusalt meelestatud,» ütleb Sten, kelle sõnul olid 90% külastajatest ülikondades või muud moodi pidulikult riides. «Lisaks olid paljudel kaasas banaanid, mis ilmselgelt viitas sellele, mis filmi vaatama minnakse,» ütleb Sten. Nimelt armastavad filmi «Käsilased» nimitegelased üle kõige just banaane. «Solaris kino oli selleks juba valmis ja piletikontrollis korjati ära enamus banaanid, kuid mõndadel külastajatel õnnestus banaan siiski sisse smuugeldada.»

Kui tavaliselt on plaksutamine tavapärane just teatrisaalis, siis tundub, et kõnealune film väärib aplausi nii seansi alguses kui ka lõpus. «Filmi alguses ja lõpus tõusis terve saal püsti ja hakati plaksutama,» kirjeldab Sten olukorda saalis.

Ehkki trend sai alguse välismaalt, siis Steni sõnul pole ta näinud välismaistest videoklippidest, et kogu saal trendiga kaasa läheks. «Võib isegi öelda, et meie tegime seda suuremalt ja uhkemalt, kui valismaal tehtud on.»

Kommentaarid
Copy