ARMAS MEENUTUS ⟩ Räppar Genka ja raadiohääl Maris Kõrvits tähistavad pulma-aastapäeva: aitäh, et ikka viitsid!

Elu24
Copy
Maris ja Henry Kõrvits 2016. aastal.
Maris ja Henry Kõrvits 2016. aastal. Foto: Liis Treimann

Seitse aastat tagasi abiellunud Henry ja Maris Kõrvits tähistavad täna pulma-aastapäeva. Sel puhul jagas Henry ühismeedias südamlikku meenutust pulmapäevast.

Räppar Genka, kodanikunimega Henry Kõrvits, jagab Instagramis kaunist meenutust enda ja abikaasa Marise pulmast, mis toimus 10. juulil 2015. aastal Üksnurme külas.

«Seitse aastat tagasi. Aitäh Sulle, Maris, et ikka viitsid,» kirjutab Henry oma postituse pealkirjas, märkides seal ära ka Marise Instagrami kasutajanime.

Henry ja Marise peres kasvavad tütar Tuule Teele ning pojad Karl Villem ja Georg Aksel.

Ei pelga teineteist avalikult tögada

Henryt ja Marist on õnnistatud terava huumorimeelega ning nad ei karda teineteist avalikult tögada. Näiteks kui Genka postitas maikuus Twitterisse säutsu, kus ta kutsus üsna konkreetsel toonil inimesi oma esinemisele, läks Maris abikaasale appi, sest tema arvates taolisest teatest ei piisanud.

«Nii lahjalt teatadki? Las ma aitan! ENNEOLEMATU SHOW. Spetsiaalselt selleks õhtuks kokku pandud kava. Kaasalauldav, arusaadav, vahvate vahetekstidega, mõnus kontsert. Tagumiku toetamise võimalusega, sobilik igas vanuses publikule. Kes tuleb, on eriline! 28.05, Kuressaare,» kirjutas Maris enda versioonis. 

Jaanuaris tegi Henry Marisele sünnipäevaks aga väga suurejoonelise kingituse: Peugeot 5008. Mees jagas kingitusest klippi ka oma Instagramis. «Emalõvi sünnipäev,» kirjutas ta postituse juurde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles