GALERII Mindvalley University põikas vägeva avapeo ja kireva seltskonnaga 19. sajandisse

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy

Laupäeval, 9. juulil leidis Tallinnas Proto avastustehases aset Mindvalley University avapidu, kus võis näha 19. sajandist välja hüpanud leiutajaid, aga ka muid põnevaid tegelasi.

Proto avastustehases aset leidnud pidu oli osa Eesti juurtega enesearengut toetava globaalse õppekogukonna Mindvalley University suveülikooli programmist Tallinnas Kultuurikatlas. 

Vaata pilte ka sellest galeriist:

4. juulist 24. juulini saabuvad Eestisse maailmaklassi esinejad ja bestsellerite autorid, teiste seas Paul McKennaEric Edmeades, Marisa Peer ja Mindvalley asutaja Vishen Lakhiani. Suurejoonelisi kõnelejaid koguneb kolme nädala vältel kuulama üle 1200 õppuri 72 riigist üle maailma.

Keskendudes enesearengule

Mindvalley suveülikool on iga-aastane üritus, mis meelitab ligi pühendunud õpetajaid ja õpilasi, perekondi, kuulsusi, auhinnatud ettevõtjaid, kunstnikke ja teadlasi, et kolmeks nädalaks keskenduda enesearengule, koos õppimisele ja ühisloomele.

Aastate jooksul on Mindvalley virtuaalse kogukonnaga liitunud ja selle programmide abil end täiendanud juba 1275 eestlast, kellest mitusada osaleb ka suveülikoolis. Kolmenädalase suursündmuse raames toimub Kultuurikatlas juulis kümnete lektorite eestvedamisel üle kahesaja loengu ja töötoa. Teiste seas saavad sõna ka mõned eestlastest kõnelejad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles