Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

POODLEMINE PILKASES PIMEDUSES Kristiine keskuse Prismas oli voolukatkestus

Copy
Prisma. Foto on illustratiivne.
Prisma. Foto on illustratiivne. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Elu24 lugeja saatis toimetusse video sellest, kuidas ta Kristiine keskuse Prismas ootamatult end pimedusest avastas. «Ma mõtlesin kohe selle peale, et energiakriisi üks osa on blackout'id,» mõtles ta ka praegusele olukorrale.

Laupäeva pärastlõunal umbes kella kolme paiku kadus Kristiine keskuse Prismas elekter ära ning klientidel tuli toidukorvi täita pimeduses. «Olin just kapist omale vorsti valimas, kui äkitselt kõik pimedaks läks,» kirjeldab lugeja. 

Mõne sekundi pärast olid aga külmikud õnneks tööle läinud, mis tõi poodi ka veidike valgust juurde.

Keegi aga paanikasse ei läinud, vaid oodati rahumeelselt olukorra lahenemist. «Seda, kas terve keskus oli vooluta, ma öelda ei oska. Prismas aga oli tõesti pime,» lisas lugeja.

Kristiine keskuse juht Kristjan Maaroos sõnas Elu24-le, et Prismas aset leidnud elektrikatkestus oli tingitud voolutõukest. «Seda põhjustab lihtne voolu sisse või välja lülitamine. Mida võimsamad on seadmed, seda suuremaid pingekõikumisi see tekitada võib. Vool taastub selliste juhtumite puhul mõne minuti jooksul ja ei tohiks seega klientide ostlemist pikalt häirida.»

Tõepoolest oli õige pea vool tagasi ning kõik said rahulikult edasi poodelda.

Tagasi üles