VAHI VÄRKI Uhiuue äriideega välja tulnud Merylin Nau pakub «OnlyFansi paketti»

Elu24
Copy
Miss Global Estonia 2021 Merylin Nau.
Miss Global Estonia 2021 Merylin Nau. Foto: Erakogu

«OnlyFansi ristiema» Merylin Nau on otsustanud, et hakkab õpetama välja järgmist põlvkonda ning pakub naistele teenust, et nood saaksid oma OnlyFansi kontole suurepärast sisu toota.

Inspiratsiooni «OnlyFansi paketiks» sai Nau jälgides teisi inimesi ja just eestlasi eelnimetatud platvormil. «Eks ma ikkagi jälgisin teisi inimesi ka, mida nad postitavad, kuna ma olen ise modellindusega tegelenud ja mul on silma sellele ning nii palju tuli küsimusi, et kuidas alustada OnlyFansiga, siis ma mõtlesingi, et panen selle asja kokku — mul on kõik kogemused ju olemas ja ma võiks jagada seda inimestega.»

«Põhimõtteliselt on see selline pakett, mida tüdruk saab soetada ja me teeme talle juuksed, meigi, laename riided, kõik mis vaja on ja hakkame talle ise sisu looma. Ja isegi need naised, kes pole OnlyFansis või ei taha olla ja tahavad lihtsalt seksikaid pilte iseendale või kaaslasele, talle teeme sama asja,» kirjeldab Nau täispaketti, kus naine tuleb kohale, talle tehakse glamuurne meik ja soeng ning temast tehakse imekaunid fotod ja videod, mida ta saab oma OnlyFansi platvormil hiljem müüa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles