GALERII Muusikafestival Beach Grind Pärnu rannapargis kogus paduvihmas tuure

Copy

Sellel nädalavahetusel, 8. ja 9. juulil toimub Pärnu rannapargis muusikafestival Beach Grind. Vaata Elu24 galeriist reedeõhtust peomeeleolu, mis alles hakkab hoogu koguma!

Festival toob reedel ja laupäeval suvepealinna 27 kohalikku ja välismaist suurnime ühtekokku seitsmest riigist. Beach Grindi peaesinejad on Robin Schulz (Saksamaa), Wilkinson (Suurbritannia), Bru-C (Suurbritannia) ning Dub FX ja Luude Austraaliast. 

Üheksandat korda toimuv Beach Grind on tänavu suurem kui varasematel aastatel, millest annab aimu ka suurenenud festivaliala. «Festival toimus eelmisel aastal esimest korda Pärnu rannapargis ja uuenenud festivaliformaadis, mis tähendas muuhulgas varasemaga võrreldes žanriliselt laiemat esinejate nimistut. Jätkame tänavu sama rida ning toome südasuvisesse Pärnusse veelgi enam mitmekülgseid ja nimekaid artiste nii Eestist kui välismaalt: Robin Schulz, Wilkinson, Cartoon, Dub DX, Luude ja Bru-C, lisaks nublu & gameboy tetris, Tommy Cash, NOËP, 5MIINUST, WATEVA ja paljud teised,» räägib festivali pressiesindaja Liisa Lahtmets

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles