NALJAKAS VIDEO ⟩ Anne Veski taustalaulja tõmbab esinemistel kogu tähelepanu endale

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Anne Veski.
Anne Veski. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Sotsiaalmeedias löövad laineid videod Anne Veski kontsertidest, kus pildil pole esiplaanil mitte Veski, vaid hoopiski taustalaulja, kes publiku sõnul lihtsalt tõmbab tähelepanu endale.

Möödunud aasta sügisel avaldas legendaarne Anne Veski uue loo, mis on Jason Derulo hiti kaver. Lugu kannab nime «Veidi veel» ning on fännide üks lemmikuid.

Just seda lugu kontsertidel esitades on publikule laval silma jäänud Veski taustalaulja Liis Vilde, kes on lauljanna kauaaegne sõbranna.

Vähe sellest, et Vilde puusad hästi nõksuvad, on ta ka üsna silmatorkavalt riides ning tema tantsusammudest on raske mööda vaadata.

Nüüd ongi kogu sotsiaalmeedia täis Veski esinemistest tehtud videoid, kus pildil on primadonnat ennast aga üsna vähe näha ning kogu tähelepanu on endale saanud Vilde. «Ta röövib Annelt kogu tähelepanu, aga me ei pane seda üldsegi pahaks,» kirjutatakse video all ning just selliseid kommentaare leidub seal veel.

@annihallikmua #anneveski #liisvilde #retrobest2022 #jasonderulo #dance #singer #artist #foryou #fyp #fypシ #retrobest #estonia #eesti #trending ♬ original sound - Anni Hallik

Liis Vilde on varem ka raadiosaadetes Veskiga kaasas käinud ning tunnistanud, et fännas lauljat juba kuueaastasena, kuid täiskasvanuks saades said neist head sõbrannad, kes on koos käinud igal pool.

@annihallikmua #anneveski #valgeranna #jasonderulo #estonia #concert #festival #midsummer #jaanipäev #eesti #eestitiktok #foryou #fyp #trending ♬ original sound - Anni Hallik

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles