«Suve ÕHTU!» lustib täna Tallinnas: külas on parimad sõbrad Kristjan Jõekalda ja Jaagup Kreem

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
«Suve ÕHTU!» saatejuhid Jüri Butšakov ja Robert Rool koos Jaagup Kreemi ja Kristjan Jõekaldaga
«Suve ÕHTU!» saatejuhid Jüri Butšakov ja Robert Rool koos Jaagup Kreemi ja Kristjan Jõekaldaga Foto: Kanal2

Täna läheb Kanal 2 lõbus meelelahutussaade «Suve ÕHTU!» eetrisse Tallinna Iglupargist, kus asuvad kaptenite kõrval omavahel võistlema parimad sõbrad Kristjan Jõekalda ja Jaagup Kreem. Kumb neist tuleb viie vooru kokkuvõttes esikohale ning mida uut meeste kohta teada saame, selgub õhtuses saates.

«Suve ÕHTU!» on lõbus telemäng, kus saatejuhid Piret Laos, Jüri Butšakov ja Robert Rool endale omasel mahlakal moel televaatajaid rõõmustavad. Lustitakse ringi mööda Eestimaa erinevaid paiku ning hooaja vältel külastatakse viit linna. Saates nauditakse meie lühikest suve lõbusate eksperimentide, uute tutvuste, põnevate paikade ja loomulikult huumori kaudu. Mängudes astuvad vastamisi viis võistlejapaari, kes kõik on vähemal või rohkemal määral seotud linnaga, kus saade üles võetakse.

Sel suvel jõuab meeleolukas telesaade järgnevatel nädalatel Pärnusse, Viljandisse ja Tartusse, kus kohtutakse põnevate persoonidega ning pannakse proovile nende nutikus, leidlikkus ja osavus. «Suve ÕHTU!» on Kanal 2 ekraanil neljapäeviti kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles