Endise USA telenäitleja 33-aastane abikaasa sai pikselt löögi ja suri

Elu24
Copy

Endise USA telenäitleja ja fitnessitreeneri Bevin Prince'i (39) abikaasa oli tormi ajal paadiga vee peal ja suri pikselöögi tagajärel. Ta oli kõigest 33-aastane.

Näitlejanna Bevin Prince on enim tuntud USA telesarjast «One Tree Hill», kuid üldiselt on tema karjäär olnud tagasihoidlik. Näiteks 2007. ja 2009. aastal mängis ta vastavalt ühes «House MD» ja «Meeleheitel perenaiste» osas. Pärast 2017. aastat pole ta IMDb andmebaasi kohaselt aga ühtegi rolli teinud.

Viimastel aastatel fitnessitreenerina tegutsenud Prince abiellus 2016. aasta mais William Friendiga, vahendab Page Six. Kolm aastat hiljem asutasid nad abikaasaga fitnessifirma.

Möödunud pühapäeval, 3. juulil, läks Friend paadiga sõitma. Friend jäi aga tormi kätte ning teda tabas pikselöök. Päästjad avastasid ta teadvusetult paadist ning saabunud kiirabitöötajad proovisid meest 20 minutit elustada, vahendab wect.com. 33-aastane Friend suri sündmuskohal.

Vähem kui nädala pärast oleks Inglismaalt pärit Friend tähistanud oma 34. sünnipäeva.

Prince'i näitlejannast sõbranna Odette Annabel pühendas Friendile 6. juulil südamliku ühismeediapostituse. «On juhtunud mõeldamatu ja peame hüvasti jätma veel ühe sõbraga, Williamiga. Minu parima sõbranna Bevini armastatud abikaasaga,» teatas Annabel Instagramis.

«Kui istun siin sinu kaunis kodus, vaadates välja ookeanile, mõtlen ma pidevalt sellele, millise kingituse sa Bevinile andsid. Millise kingituse sa andsid kõigile, kes sind tundsid ja said tunnistada seda kirge, mis su hinges põles. Kirg aidata inimesi, ehitada oma äri, leida õnne, millesarnast ma ei olnud sinus näinud enne, kui sa elasid koos Beviniga Põhja-Carolinas.»

«Sa olid tema jaoks igati täiuslik. Sa toetasid tema unistusi, sa andsid talle tunda, et teda nähakse, sa jumaldasid teda kogu hingest ja ma olen igavesti tänulik, et olin sellise armastuse tunnistajaks. Olles siin koos Beviniga, kuulates tema lugusid sinust ja sinu armastusest, murdub mu süda tema pärast, sest ta kaotas oma elu armastuse ja maailm kaotas tõeliselt hea inimese,» kirjeldas Annabel emotsionaalselt.

«Puhka rahus, sina võluv, vaimukas, kaunis Briti mees, kes armastas s***akanti Ameerikat. Ma armastan sind.»

Friendi surm pikselöögi tagajärjel on tänavu juba kolmas sedalaadi juhtum USAs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles