EKSKLUSIIVNE ⟩ Naudi ansambli Respekt verivärsket singlit, mida sa kuskil mujal ei kuule

Elu24 muusikatoimetus
Copy
Respekt aastal 2021. Kerdo Mölder & Jane Kruusmaa
Respekt aastal 2021. Kerdo Mölder & Jane Kruusmaa Foto: Pressifoto

Meil on suur rõõm teatada, et Respekt on valmis saanud uue laulu «Hing on noor». Sedakorda teevad laulus kaasa ka väikesed, tublid ning vaprad laululapsed, Rakkest pärit 12-aastane Karel Kurvits ja kaheksa-aastane Lihula piiga Mai-Kätriin Mölder.

Ansambel Respekt, kuhu kuuluvad Kerdo Mölder ja Jane Kruusmaa, esitles 9. juulil Seto jaanitulel Treskis oma uut singlit «Hing on noor». Respekt võttis kampa ka kaks vahvat laululast, 12-aastase Kareli ja kaheksa-aastase Mai-Kätriini, sest lugu räägib ju ikkagi sellest, et meie hinged jäävad nooreks.

«Laul räägib sellest, et meie hinged jäävad igavesti nooreks, ka siis, kui meie peast langeb viimne karv ja silm enam ei seleta, oleme me seest sama noored. Seega olid noored laululapsed antud laulu nagu valatud,» tõdes Mölder ja kiitis veelgi: «Nad laulsid oma osad ka oivaliselt ja imeliselt hästi ära. Peab tõdema, et ka meil tuli tibutagi neid kuuldes.»

Ansambel Respekt tuli välja uue looga, millele annavad hääle laululapsed Karel ja Mai-Kätriin.
Ansambel Respekt tuli välja uue looga, millele annavad hääle laululapsed Karel ja Mai-Kätriin. Foto: Erakogu

Uue singli sõnad on kirjutanud Mölder ise.

Laulu esmaesitlus toimus Seto jaanitulel laupäeval, 9. juulil. Kuni esmaspäevani ehk 11. juulini kella üheksani hommikul on lugu saadaval vaid SIIN, Elu24 veebis! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles