MUUSIKAVIDEO ⟩ Yasmyn seksapiilsusega tagasi ei hoia ja paneb uue singliga suve särisema

Elu24 muusikatoimetus
Copy
Yasmyn
Yasmyn Foto: Harry Tiits

Aasta naisartist Yasmyn andis eelmisel nädalal välja suvehiti «Dance With Me». Sel nädalal sai suviselt särtsakas lugu ka pilkupüüdva muusikavideo.

«Olen alati tahtnud teha korralikku muusikavideot koos tantsuga. Lugu räägibki tantsimisest ja kuna olen viimasel ajal edendanud enda tantsuoskusi, siis mõtlesin, miks mitte end proovile panna. Usun, et selle videoga murran jätkuvalt Eestis olevat stigmat, et naisartistid peavad end tagasi hoidma ja enda seksapiilsust varjama,» kommenteerib Yasmyn värsket muusikavideot.

Aasta naisartist kiitis ka oma meeskonda, kellega koos «Dance With Me» muusikavideo valmis. «Kogu video tiim oli fantastiline ja valmis koostöös produktsioonifirma Vita Picturaga. Tahtsin spotlight'i anda imelistele tantsijatele: Laura Pakasaar, Diana Aizatullina, Kaili Jaago, Andrea-Liis Mustkikkas, Lola; ja video koreograafile Eghert-Sören Nõmmele

Yasmyn ja tantsutüdrukud muusikavideo võtteplatsil.
Yasmyn ja tantsutüdrukud muusikavideo võtteplatsil. Foto: Harry Tiits

Stilistika ja meigikunsti eest vastutas Yasmyni pikaajaline loovpartner Liisa-Chrislin Saleh, kellele lisaks oli ilutiimis andekas Krisitiine Kaljurand.

Video üheks režissööriks oli Anastasia Zazhitskaya. «Vita Pictura unistuseks oli teha muusikavideo Yasmynile sellest ajast saati, kui temast esmakordselt 2019. aastal lühidokumentaali tegime. Oleme aktiivselt töötanud Yasmyniga juba kolm aastat ning 2023. aastal ilmub meie ühises koostöös täispikk dokumentaalfilm «YASMYN. Clarity for a Day or Two»,» avaldas Zazhitskaya.

«Selle videoga tahtsime edasi anda kombinatsiooni ilust, võimust, naiselikkusest ja vabadusest – väärtustest, mida kõike esindab Yasmyn artistina ning millesse usume ka meie,» lisas kaasrežissöör Georgius Misjura.

Yasmyni värsket muusikavideot näed SIIN:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles