Snapchati uus versioon ajab kasutajad marru: see on jube ja ebaturvaline!

Elu24
Copy
Snapchati äpp.
Snapchati äpp. Foto: DADO RUVIC/REUTERS

Populaarne mobiilirakendus Snapchat on läbinud uuenduse ning uues versioonis on võimalik lisatasu eest saada rohkem funktsioone. Mõned kasutajad peavad aga teatud funktsioone ohtlikeks.

Makstes 3,99 dollarit kuus, saab Snapchati kasutaja väidetavalt juurdepääsu eksklusiivsetele funktsioonidele. Näiteks võimaldab see rakenduses valida parimaid sõpru ja näha, kui mitmed sõbrad on kui mitu korda sinu lugusid uuesti ja uuesti vaadanud, vahendab Unilad.

Siiski, Snapchati tasulises versioonis on funktsioon, mida osa kasutajaid nimetavad potentsiaalselt ohtlikuks. Vastuoluline funktsioon võimaldab kasutajatel näha, kus nende sõbrad on viimase 24 tunni jooksul viibinud. Mõne arvates on see aga halb mõte ning julgustab jälitamist. Üks kasutaja soovitas Snapchatil selle võimaluse viivitamatult eemaldada. «See on jube ja ebaturvaline,» kirjutab üks Twitteri kasutaja. Teine aga leidis, et pole absoluutselt tervislik tahta teada, kus sinu sõber on viimase ööpäeva jooksul viibinud. «See muudab vägivallatsejatel ohvrite liikumise jälitamise ja kontrollimise lihtsamaks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles