«Ta oli võib-olla igav...» Kes on Andrei Zevakini rohkem ja vähem lemmikud «Rannamajast»?

Elu24
Copy
Kes on Andrei Zevakini «Rannamaja» lemmikud ja vähem lemmikud? Pildil Andrei Zevakin, Ada Nelke, Seidi Voogre, Merylin Nau.
Kes on Andrei Zevakini «Rannamaja» lemmikud ja vähem lemmikud? Pildil Andrei Zevakin, Ada Nelke, Seidi Voogre, Merylin Nau. Foto: Konstantin Sednev/Remo Tõnismäe/erakogu/kollaaž

Tõsielusaate «Rannamaja» reaktsioonivideotega end eestlaste südametesse lennutanud Andrei Zevakin avaldas hiljaaegu, millised tegelased tõsielusaatest talle enim sümpatiseerisid.

Andrei käis koos oma kamraadi Robiniga Maria Rannavälja taskuhäälingus, kus tuli mängida tõde või tegu. Kui Andrei tõmbas kaardi, mille järgi pidi ta nimetama kolm kõige lemmikumat ja kõige vähem lemmikumat «Rannamaja» osalejat, otsustas Andrei vastata ja ausalt ära öelda, kes talle meeldis ja kes mitte.

«Rannamaja» eksperdi huulilt kõlas kõigepealt päris kiiresti Ada Nelke nimi. «Lemmikud... ma arvan esimeses hooajas Ada, sest ta carry's (kandis – toim) seda saadet. Kes oli teises hooajas?» jääb Andrei hetkeks mõttesse. «Seppen oli cool... kes seal veel olid teises... oli veel kedagi ägedat või?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles