VIDEO ⟩ Käsilaste uus film algatas kinodes eriti kummalise trendi

Elu24
Copy
Näitleja Steve Carrell ja käsilased poseerivad Empire State'i hoones New Yorgis Ameerika Ühendriikides 28. juunil 2022.
Näitleja Steve Carrell ja käsilased poseerivad Empire State'i hoones New Yorgis Ameerika Ühendriikides 28. juunil 2022. Foto: Lev Radin

Uus film «Käsilased 2» («Minions: The Rise of Gru») on algatanud kummalise trendi, mille tõttu keelasid mõned Ühendkuningriigi kinod ülikondades teismelistel seansile mineku, vahendab Newsweek.

Teismelised üle maailma on riietunud ülikonda ja pannud ette lipsu, et näha filmisarja «Mina, supervaras» («Despicable Me») viimast filmi. Pärast esilinastust 1. juulil teenis film avanädalavahetusel 128 miljonit dollarit.

Gümnaasiumiõpilased on käinud kinodes suure seltskonnaga, kandes ülikondi ja suitsetades isegi sigareid osana iroonilisest armastusest filmi vastu. Paljud lähevad sammu kaugemale ning juubeldavad valjult kinosaalis.

@sebjohn1904 Boys pulled up #gru #minions #suit #suitedandbooted #fyp #riseofgru #movie ♬ original sound - House of Highlights

Internetis leviva trendi tõttu on mõned Ühendkuningriigi kinod häiriva käitumise vastu võitlemiseks keelanud piduliku riietuse selle filmi näitamisel ning teised kinod kogu maailmas on pidanud inimesi välja viskama.

Seda trendi on nimetatud «džentelkäsilasteks» (ingl gentleminions) ja see on filmitootja enda loodud termin. Teismelised ilmuvad kinoseansile suure seltskonnaga, kandes ülikondasid, päikeseprille ning isegi banaane.

Tiktokkeri Stephen Healy video sellisest kinoskäigust kogus üle 11 miljoni vaatamise. Ta ütles Newsweekile, et keeld on absurdne. «Minu mäletamist mööda ei olnud meie riietusele suurt reaktsiooni, sest me läksime kinno hilja, kuna olime filmimisega liiga hõivatud. Aga ma mäletan, et inimesed naersid ja vaatasid, kui me trepist alla kõndisime,» rääkis Stephen.

@stephen.healy Intense levels of Sigma #fyp #fypシ #foryoupage #viral #minions #sigma ♬ the way i are - </3

Teine tiktokker kasutajanimega _.itzvan_ käis filmi vaatamas palju suurema seltskonnaga, kuid ainult kaheksa neist olid tema sõbrad. Ta ütles Newsweekile, et ülejäänud olid samuti lihtsalt ülikonnas. «Kuna me olime Singapurist, ei näinud me seal veel kedagi seda trendi tegemas, miks mitte siis seda lihtsalt filmida?» rääkis ta.

«Mis puudutab filmielamust, siis ma arvan, et see muutis selle lõbusamaks, kuna see oli tavaline käsilaste film. Me kõik plaksutasime filmi alguses ja lõpus ning terve kinosaal tuli meiega kaasa.»

Kuid see, mis võiks olla lihtsalt kahjutu lõbu, on põhjustanud vaatajate seanssidelt välja heitmise ja mõnes kinos ülikonna kandmise täieliku keelamise, sest mõned läksid sellega liiga kaugele. Videos on näha, kuidas seltskonda visatakse kinost välja pärast seda, kui nad filmi ajal liiga valjuks läksid ja banaane vastu ekraani loopisid.

Ühendkuningriigi kino Odeon pani enda uksele sildi, mis hoiatab kinolisi uute käsilastega seotud reeglite eest. «Džentelkäsilaste trendile järgnenud hiljutiste häirete tõttu keelatakse ametlikus riietuses külaliste rühmadel sissepääs «Käsilased 2» seansile. Aitäh.»

Odeoni pressiesindaja ütles Newsweekile, et nädalavahetusel nende kinodes toimunud väikese arvu vahejuhtumite tõttu on nad pidanud juurdepääsu teatud asjaoludel piirama.

Siiski leiavad fännid viise, kuidas end ülikonnas kinno sisse smugeldada. Mõned poisid kandsid ülikonna peal tavariideid, mis nad kinosaali sisenedes seljast ära võtsid, et siiski trendiga kaasa minna.

@joel.evans13 Tried to ban the suits, nah #minions #yeat #suits ♬ Rich Minion - Yeat

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles