KUUMAD FOTOD ⟩ Ja möllu jätkub kuudeks! Ibiza peohotelli hooaeg on täies hoos

Elu24
Copy

Suvi on parim aeg pidutsemiseks ja Hispaanias ühes Ibizal asuvas hotellis kestab pidu maist septembrini! Seda Ibiza Rocksi muusikafestivali raames, kus peolised saavad lisaks heale muusikale ja maitsvatele jookidele nautida ka basseinimõnusid.

Ibiza Rocksi hotell on Hispaania majutuskoht, kus rahuliku ööune asemel saab varaste hommikutundideni pidutseda. Kuurordi stiilis hotell korraldab üritusi juba 2008. aastast ning 2022. aasta peohooaeg algas 21. mail. 

Üritusi on Ibiza Rocksi hotellis praktiliselt iga päev. Enamik tube on nädalavahetuseks küll broneeritud, kuid näiteks 8. juulil saab kolme peale ööbida toas Rocks Basic. Üks öö maksab 159 eurot ja sellel perioodil ei saa vähem kui kolmeks ööks tuba broneerida.

Kuid võib-olla tasub ära, sest Ibiza Rocksis võib näha ka sisuloojaid ning tõsielustaare! Näiteks külastas möödunud nädalal hotelli Briti telestaar Chloe Ferry, kes sai tuntuks tõsielusaates «Geordie Shore». Naisel on Instagramis ligi neli miljonit fänni, kellele ta ürituselt ka ühte kütkestavat fotot jagas.

Ühismeedias on peopilte Ibiza Rocksilt jagatud küll ja küll, siit ka kuum ülevaade neist, kes on Hispaaniasse pidutsema läinud:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles