KLÕPS ⟩ Martti Hallik rõõmusõnumist: alati ei lähe kõik nii, nagu soovid!

Chrislin Metsanurm
, Elu24 suvereporter
Copy
Martti Hallik ja Liina Ariadne Pedanik.
Martti Hallik ja Liina Ariadne Pedanik. Foto: Martin Dremljuga

Sisuloojad Martti Hallik ja Liina Ariadne Pedanik sõlmisid kodumaal abielu. Noored abiellusid märtsis Ameerikas ja külalised olid pulma kutsutud video vahendusel, kuid nüüd andsid nad Instagramis rõõmsalt teada, et said ka Eestis abielu registreeritud.

Sisuloojad andsid 4. juulil Martti Instagramis jälgjatele teada, et sõlmisid pärast nelja kuud abielu ka Eestis. «Alati ei lähe kõik nii, nagu soovid, kuid neil hetkedel oleme üksteisel alati olemas ja see ongi kõige tähtsam!❤️ Täna, Ameerika iseseisvuspäeval, sai meie liit Eesti riigi ees ametliku käigu🍾🎉,» sõnas sisulooja enda Instagrami postituses. 

Pulmapäeval postitati Instagrami imekaunis foto, kus poseerivad pulmakleidis Liina ja ülikonnas Martti. Paar on pildi tegemise asukohaks märkinud Las Vegase USA-s Nevada osariigis. Sisulooja Martti Hallik lisas pulma kajastava emotsionaalse video ka oma YouTube'i kanalile. Liit sõlmiti 12. märtsil.

Sisuloojad kihlusid 2020. aastal samuti teisel pool Atlandi ookeani. Toona toimus tähtis sündmus hoopiski San Franciscos Kuldvärava silla juures. 

Soovime Ariadnele ja Marttile pikka kooselu! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles