Uudo Sepp õnnelik olemisest: kui sa pole rahul, siis tuleb oma elus midagi muuta

Raadio Elmar
Copy
Uudo Sepp.
Uudo Sepp. Foto: Instagram/Uudo Sepp erakogu

Uudo Sepp rääkis raadio Elmar hommikuprogrammis «Ärka, kaunis maa!», mil moel üks tõeline saarlane suve veedab. Millised on parimad paigad romantilisteks hetkedeks ja mis laadi tegevused kuuluvad kindlasti ühe kauni suveõhtu juurde?

«Saaremaal käib puhkus täiel rinnal! Mind tõmbab mere äärde kogu aeg. Ikka iga nädal jõuan randa – näete ise, mul on päevitus peal, olen vaeva näinud,» naeris armastatud laulja raadio Elmar hommikuprogrammis «Ärka, kaunis maa!».

Sepp tunnistas, et ka teistes Eestimaa paikades leidub toredaid kohti, kus meeldejäävaid suvehetki koguda. «Isegi siin Tartus – siin asub ju kõige ilusam jõgi... Emajõgi! See pole küll meri, kuid ikkagi, tegelikult meeldivad mulle ka jõed ning järved. Näiteks järvede peal on eriti hea kalal käia,» lisas ta.

Liiga heaks ujujaks end Sepp siiski ei pea. «Ütleme siis nõnda, et käed panevad paremini kui jalad. Ujun konna, koera ja natuke ka selja peal. Teen pommi, saltosid... nagu ikka,» muigas mees.

Muusikule on suve algus eriti aktiivne olnud, ilmunud on lausa kaks singlit. «Üks on koostöös Avocanoga «Late Night Call», see on pigem tantsuline suvelugu. Teise avaldasin koos Tšellopoistega ja loo pealkirjaks «On hetki», see räägib sellest, kuidas erinevatel hetkedel tuleb olla tugevam. Need kaks eelpoolmainitud lugu on täiesti eripalgelised, eks ma katsetan ja proovin erinevaid asju hetkel. Teistmoodi ju teada ei saa, mis päriselt sobib,» sõnas Sepp.

«Mu muusikakarjääris puhuvad aga hetkel tormituuled. Olen tutvunud mitmete erinevate inimestega ja tootnud üsna mitu demot. Võib öelda, et oodata on palju uut muusikat. Kõike korraga ei saa paraku avaldada,» lisas ta.

Sepp sõnas, et on rõõmus ja eluga igati rahul. «Ma pole viimase poole aasta jooksul olnud nii õnnelik kui täna! Kui sa mingil eluperioodil tunned, et sa pole õnnelik, siis tuleb mingisuguseid asju muuta... et taas leida oma sisemine rahu ja õnn. Sel samal teemal räägib ka minu uus laul «On hetki»,» soovitas ta kindlameelselt.

Mees avaldas, et naudib hetki, kui saab oma kitarrimängu ja laulu saatel inimesi romantilisel viisil üllatada. «Olen privaatselt esinenud näiteks mere ääres! Olen laulnud ja teised saavad nautida õhtut. Olen ka ise suur romantik! Ütlen oma esinemiste ajal paar sõna sekka ning laulan just selliseid laule, mille saatel inimesed tunnevad, et nüüd on käes õige hetk ja aeg, kus lihtsalt olla ja nautida,» sõnas Sepp.

«Üheksandas klassis vedasin mere äärde kivikesed ja rada viis nende abil kaljuserva äärde. Kividest oli loodud sõnum «Ma armastan sind». Südame sisse tegin ka lõkkeaseme. Rannal oli rätik ja vahukommid... kõik oli ilus. Õigele inimesele teeksin midagi sellesarnast kindlasti uuesti,» rääkis Uudo Sepp raadio Elmar hommikuprogrammis. 

Kuula intervjuud SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles