Selgus, miks trummar Travis Barker haiglas viibis. Abikaasa: see on olnud hirmus ja emotsionaalne nädal

Elu24
Copy
Travis Barker
Travis Barker Foto: Mimmo Carriero / ipa/SIPA / Scanpix

Reality-täht Kourtney Kardashiani abikaasa Travis Barker viidi ülemöödunud nädalal kanderaamil Los Angelese haiglasse. Nüüd avaldas trummar, miks ta haiglaravi vajas.

Trummar Travis Barker jäi paparatsode kaamerate ette, kui teda transporditi kanderaamil Cedars-Sinai haiglasse.

Samal päeval palus trummari tütar Alabama Barker oma toetajatel isa eest palvetada.

Nüüd on selgunud, et ansambli Blink-182 trummar kannatab pankreatiidi ehk kõhunäärmepõletiku käes. Laupäeval jagas ta enda 7,5 miljoni Instagrami jälgijaga, et tunneb end juba paremini. «Ma läksin esmaspäeval endoskoopiasse, tundes end suurepäraselt,» meenutas ta oma Instagrami story's. «Kuid pärast õhtusööki tekkisid mul piinavad valud ja olen sellest ajast peale haiglaravil. Aga praegu tunnen ma end juba paremini.»

Avameelse postituse tegi ühismeediasse ka Kourtney Kardashian. 

«Oi kui hirmus ja emotsionaalne nädal see on olnud. Meie tervis on kõik ja mõnikord peame iseenesestmõistetavaks, kui kiiresti see võib muutuda,» kirjutas tõsielustaar. «Travis ja mina käisime koos rutiinsel endoskoopial ja tal tekkis raske, eluohtlik pankreatiit.»

Naine avaldas tänu nii fännidele kui arstidele. «See on hull, kuidas mõnikord ei suuda sõnad kunagi tõeliselt väljendada tänulikkust või tundeid, mis minu sees on,» nentis Kardashian.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles