NÄDALAPROGNOOS ⟩ Energia hakkab muutuma: tormamine lõppeb ja võitlusvaim rahuneb

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Marss siseneb Sõnni, mis annab motivatsiooni maanduda ja püsida paigal.
Marss siseneb Sõnni, mis annab motivatsiooni maanduda ja püsida paigal. Foto: Shutterstock

Sellised on kollektiivsed planetaarsed mõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 4.–10. juuli 2022. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Sel nädalal jõuame kuutsüklis esimesse veerandisse, mis on ehitamise ja väljapoole suunatud energia aeg. Praegu peab olema tähelepanu välisel elul ja kõigel sellel, mida soovime oma elus kasvatada ja arendada. Kõik tegevuses ette tulevad blokeeringud on arenguks vajalikud ja mõeldud ületamiseks. 

Planeediseisud nädalapäevadel

Esmaspäeval-teisipäeval on Merkuur sekstiilis Marsiga, mis on väga hea plaanide tegemise ning nende nimel aktiivselt tegutsemise energia. Ei maksa seda soodsat energiat passiivselt mööda lasta. Kõik liigub kenasti ja kiiresti, tuleb ainult tegevusse astuda.

Teisipäeval siseneb Marss Sõnni ja Merkuur Vähki – kaks igapäevaelus väga vajalikku energiat, motivatsioon ja kommunikatsioon, võtavad uue suuna ja väljenduse. Muidu aktiivne Marss ei tunne end rahulikus Sõnnis tegelikult mugavalt, kuid asja positiivne külg on, et see vähendab oluliselt agressiivsust, sõjakust ja tormakust. Alates teisipäevast hakkab liikumine aeglustuma ning tuleb teha vaid neid samme, mis on korralikult läbi mõeldud ja tunnetatud. Keha võib muutuda sel ajal laisemaks ja tekib suurem vajadus meeleliste naudingute järele. Ent võimalik, et inimestel ongi just seda vaja, et möödunud aasta stressi lõplikult vabastada ja lihtsalt oma kehas ja nahas kohal olla.

Samal ajal muutub suhtlemine tundlikumaks ja emotsionaalsemaks, keerulisem on väljendada end puhtmõistuslikult. Paistab, et suve keskosas on olulisem leida kontakti oma keha ja emotsioonidega ning vähendada liigset analüüsimist ja ülemõtlemist. Vastused tulevad kehast ja tunnetest, mitte peast. Aga ettevaatust liigse kangekaeluse ja jonnakuse eest!

Kolmapäeval jõuab Veenus sekstiili Chironiga, tuues suhetesse kaasa tervendava laine. Süda avaneb siin pehmelt ning on soov oma hinges toimuvat kellegagi jagada. Inimestel tekib suurem arusaamine probleemidest, mida suhetes on läbi elatud. Paljud võivad soovida sel teemal rääkida ja südant puistata. On hea aeg, et kallimaga aega veeta.

Reedel viibib Päike kvadraadis Chironiga ning see võib tuua kaasa tunde, et mingi olukord on parandamatult katki või haavatud. Mõnikord suunatakse see energia iseendasse ja näib, et iseendas on mingi paratamatu viga või puudujääk, mida on raske aktsepteerida. See on tundlik päev, mil hingehaavad on rohkem lahti. Ka ühiskondlikul tasandil võib tõusta teemaks üks oluline valukoht. Aga pidagem meeles, et see haav otsib praegu aktiivselt tervendust. 

Laupäeval on Merkuur kvadraadis Jupiteriga ning avardab inimese mõistust võimalike lahenduste suhtes. Siin võivad aga tekkida grandioossed ideed, mida on praktilisel tasandil keeruline täide viia. Visioon, võimekus ja ressursid ei ole omavahel tasakaalus. Lennukad ideed tasub küll kinni püüda, kuid tuleks seejärel rahulikult läbi mõelda ja kaaluda. 

Laupäeval-pühapäeval kogeme Päikese sekstiili Uraaniga, mis on mõnus värskendust toov energia. Parim soovitus on olla nüüd võimalustele avatud! See ongi põhimõtteliselt «võimaluste» energia – need võivad saabuda ootamatult. 

Loe siit, mida tähendab Kuu tühikäik! 

Kuu on tühikäigul

Teisipäeval 21.03 – kolmapäeval 01.35

Reedel 04.03–08.15

Pühapäeval 07.34–11.35

Nendel aegadel tasub vältida olulisi otsuseid ja tehinguid, kui just eesmärk pole midagi tühistada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles