VIDEOD ⟩ Suvitajate sekka kihutanud juht viis oma maasturi karjääri «ujuma» (5)

Ketlin Kruse
, Reporter
Copy
Männiku karjäär
Männiku karjäär Foto: Gert Tali

Laupäeva hommikul võisid Männiku karjääris mõnusat rannailma nautinud kodanikud saada ehmatuse osaliseks, kui äkitselt kihutas liivale must maastur.

Juuli teisel päeval harjumaalaste seas populaarses ujumiskohas Männiku karjääris viibinud naine jagas Tallinna liiklusinfo grupis uskumatut videot sellest, kuidas suvitajate sekka oli kihutanud Range Rover.

«Sellised purjus tolad sõidavad Männikul väikeste laste vahel ja üle teiste inimeste asjade,» seisis video juures.

Elu24-le rääkis Facebooki video postitanud naine, et nii mitmedki rannas viibijad tegid kohe kõne politseisse. «Ise ei hakanud torkima minema, kuigi sõitis oma autoga mu asjadest peaaegu üle, kui lõpuks liivast välja pääses,» nentis ta. «Paljud inimesed jooksid kiiruga ja korjasid oma asjad kokku, et üle ei sõidetaks.»

Roolis olnud mees olevat aga seepeale vaid läbi autoklaasi käsi laiutanud.

Facebooki grupis «EZ-дуны!» jagas videoklippi teinegi situatsiooni pealt näinud rannakülastaja. Viimane väljendas video juures hämmingut, miks politsei nii kiirelt lahkus. «Tulid, rääkisid noortega ja lahkusid. Miks keegi meilt kui tunnistajatelt midagi ei küsinud?»

PPA pressiesindaja Kerly Virk kinnitas, et politsei sai tol hommikul selle juhtumi kohta teate. «Kell 10.45 teatati, et Saku vallas Männiku karjääris liival sõidab maastur. Helistaja kahtlustas, et autojuhi kummaline käitumine võib viidata sellele, et ta ei ole kaine.»

Häirekeskusesse helistanud rannasviibija sõnul oli samas seltskonnas ka üks Audit juhtinud mees ja oli alust arvata, et temagi on vägijooki tarvitanud. 

Häirekeskusesse tehtud kõne ajal lahkus aga maastur rannast ning politseipatrullil sõidukit kontrollimiseks tabada ei õnnestunud. Rannast ei pannud aga punuma Audi juht. «Selgitati, et tema alkoholi tarvitanud ei olnud ning oli oma sõpradele kaineks juhiks,» nentis Virk.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles