KAADRID Margot Robbie ja Ryan Gosling neoonroosades kostüümides – uue «Barbie» filmi võtted hullutavad fänne

Elu24
Copy
Ryan Gosling ja Margot Robbie «Barbie» filmi võtetel. Los Angeles, California, USA, 28. juuni 2022.
Ryan Gosling ja Margot Robbie «Barbie» filmi võtetel. Los Angeles, California, USA, 28. juuni 2022. Foto: BauerGriffin/INSTARimages/Cover Images

«Barbie» film tuleb välja alles järgmisel suvel, kuid inimesed on juba hullunud, sest Ameerika rannas toimuvatel filmivõtetel ei saa seksikate peaosatäitjate silmatorkavatest kostüümidest pilku kõrvale pöörata.

Uue «Barbie» filmi võtted on täies hoos. Linateos põhineb muidugi Matteli samanimelistel nukkudel, kuid see on esimene Barbiest rääkiv mängufilm pärast mitmeid animafilme.

Filmi peategelast Barbiet kehastab näitlejanna Margot Robbie ja tema kaaslast Keni nukku näitleja Ryan Gosling.

Fantastilise plastpaari filmivõtteid on Los Angeleses Venice Beachil mitu korda märgatud. Fännid on sotsiaalmeediasse lekitanud võtetest pilte ja videoid, mis võivad tulevase ekraaniteose süžee kohta nii mõndagi avalikustada.

Kord sai näha paarikest neoonroosades kostüümides rulluisutamas. Selles kaadris on ka näha, et filmis lööb kaasa «Inetu Betty» näitleja America Ferrera.

Teine kord nähti neid näitlemas rannas oleva poe ees, kus tundus, et Barbie ja Ken varastavad riideid ning põgenevad sündmuskohalt.

Filmi režissöör on Greta Gerwig, kes kirjutas stsenaariumi koos filmitegijast elukaaslase Noah Baumbachiga.

Margot Robbie valiti filmi jaoks välja 2019. aastal ja ta tegutseb ka produtsendina LuckyChap Entertainmenti all koos Mattel Filmsi ja Heyday Filmsiga.

«Barbie» peaks USA-s välja tulema 21. juulil 2023.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles