FOTOD JA VIDEO Eestist pärit Venemaa koondise peatreener tähistas glamuurselt viiendat pulma-aastapäeva

Getter Trumsi
, Tegevtoimetaja
Copy

Venemaa jalgpallikoondise peatreener, Narvas sündinud Valeri Karpin tähistas abikaasa Dariaga juuni alguses viiendat pulma-aastapäeva. Tähtsa sündmuse puhul otsustas paar uuesti pulmapidu pidada ning glamuurne päev möödus Ida-Virumaal Saka mõisas.

Möödunud aasta suvel sai Narvast pärit ja aeg-ajalt Narva-Jõesuus elavast endisest jalgpallurist Valeri Karpinist (53) Venemaa jalgpallikoondise peatreener.

Viis aastat tagasi, 2017. aastal, abiellus ta Narvas 34-aastase Daria Karpiniga (neiupõlvenimi Gordeeva), kes töötas 2016. aastal Narvas eesti keele õpetajana. Tänavu suvel otsustas paar glamuurset päeva korrata ning pulma-aastapäeva tähistati uue pulmapeoga Saka mõisas.

«Iga tüdruk unistab sellest, et ta on pruut. Ma harjutan igal aastal,» vihjas Daria muigega oma ühismeedias.

Instagrami postitas Daria juuni alguses peetud pulma-aastapäeva peost ohtralt pilte. Neilt selgus, et Valeri kandis viiendal pulma-aastapäeval sama ülikonda, millega ta 2017. aastal abiellus.

Pulma-aastapäeva puhul jagas Daria oma YouTube'i kanalil ka viie aasta tagust pulmavideot, mida ta varem kunagi täismahus jaganud ei olnud. 

Valeri jaoks on see kolmas abielu. Tema esimene abikaasa Svetlana elab praegu Hispaanias, toonasest kooselust on paaril tütred Maria ja Valeria. Jalgpalluri teiseks abikaasaks oli Hispaania modell Fernandez Alba, kuid nende abielu jäi lühikeseks, vahendab sport.postimees.ee.

1969. aastal Narvas sündinud Valeri on Venemaa tõeline jalgpallilegend, kes siirdus 1988. aastal Tallinna Spordist Moskva CSKA ridadesse. 1990ndate alguses tegi ta edukat karjääri Moskva Spartakis.

1994. aastal siirdus ta mängima Hispaaniasse, kus ta esindas aastate jooksul Real Sociedadi, Valenciat ja Celta Vigot. Hispaanias pallis ta 11 hooaega. Kokku pidas ta Hispaania kõrgliigas 454 mängu ja lõi 79 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles