KLÕPS Spaas mõnulenud Stefan ajas fännid oma peeglifotoga kihelema

Elu24
Copy
Stefan Airapetjan
Stefan Airapetjan Foto: Taavi Sepp

Tänavusel Eurovisioonil käinud Stefanil on ees tegus suvi, mis on täis esinemisi. Aeg-ajalt leiab muusik ikkagi aega puhkamiseks ning juuni viimasel nädalal käis Stefan spaas mõnulemas. Jäädvustus sellest päevast ajas fännid korralikult tuuri.

Paar päeva tagasi potsatas Stefani Instagrami kontole postitus Pärnu Hedoni spaahotellist. «Kuuma endaga tood kaasa, kui mind nõnda vaatad,» kirjutas Stefan postituse pealkirjas ja tänas spaahotelli võimaluse eest seal mõnuleda.

Foto, mille muusik postitusele lisas, oli tehtud vannitoa peeglist ning naerusuine Stefan on sellel vaid rätiku väel.

Postitusest olid fännid heas mõttes üllatunud. «Püha jumal, ma ei oodanud, et sa midagi sellist postitad,» kommenteeris välismaine fänn. «Ma ei olnud selliseks fotoks valmis,» lisas teine.

«Või on see miraaž minu silme eeees,» viitas eestlanna Stefani värskele singlile.

Paljud ei osanud komplimente sõnadesse panna ja postitasid leegi ning südame emotikone.

Fännide positiivsed reaktsioonid ei ole Stefani jaoks midagi uut. Juuni alguses MyHitsi raadios oma singlit «Miraaž» tutvustanud Stefan avaldas, et tema sotsiaalmeediakonto postkast on armastust avaldavaid kirju täis. «Väga palju armastust tuleb,» tõdeb Stefan. «Palju on sõnumeid stiilis «you are so sexy (sa oled nii seksikas – toim)»,» tunnistas muusik ning ütles, et see on tore, et nii palju positiivseid sõnumeid saadetakse.

Mõnusat spaapuhkust nautinud Stefani juulikuu algab aga esinemistega. Juba täna, 1. juulil, esineb ta kell 16.30 Viljandis Uku keskuse juurdeehituse avamisel. Õhtuks läheb Stefan aga Tartusse esinema. 7. juulil näeb Stefanit Saaremaa Veskil. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles