VIDEO ⟩ Vormel 1 sarja endine juht Bernie Ecclestone: olen valmis Vladimir Putini eest kuuli saama

Inna-Katrin Hein
Copy
Vormel 1 sarja juht Bernie Ecclestone (vasakul) surumas 12. oktoobril 2014 Venemaal Sotšis vormel 1 osavõistlusel Vene presidendi Vladimir Putini kätt. Ecclestone sõnas nüüd, et Putin on suurepärane inimene, kelle eest ta on valmis kuuli saama
Vormel 1 sarja juht Bernie Ecclestone (vasakul) surumas 12. oktoobril 2014 Venemaal Sotšis vormel 1 osavõistlusel Vene presidendi Vladimir Putini kätt. Ecclestone sõnas nüüd, et Putin on suurepärane inimene, kelle eest ta on valmis kuuli saama Foto: REUTERS/Alexei Nikolskyi/RIA Novosti/Kremlin/Files/Scanpix

Vormel 1 sarja endine juht Bernie Ecclestone sõnas Briti telekanali ITV hommikusaates «Good Morning Britain», et Venemaa president Vladimir Putin on suurepärane inimene, kes on teinud vaid mõned vead.

91-aastase Ecclestone'i sõnul on ta valmis oma sõbra Putini eest kuuli saama, sest ta teeb Venemaa jaoks õiget asja, teatab news.sky.com.

Ecclestone sõnas ITV hommikusaates: «Kahjuks on Putin nagu paljud äriinimesed, nagu minagi, teinud aeg-ajalt vigu. Kui keegi on vea teinud, siis tuleb tal anda endast parim, et see heastada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles