VAPUSTAVAD FOTOD ⟩ 40, 50, 60...? Sa ei arva ealeski ära, kui vanaks sai moelooja Vera Wang

Getter Trumsi
, Tegevtoimetaja
Copy
Moelooja Vera Wang 25. aprillil 2022.
Moelooja Vera Wang 25. aprillil 2022. Foto: AFP/SCANPIX

USA moelooja Vera Wang tähistas esmaspäeval oma sünnipäeva. Teadmata, kui vanaks moelooja sai, ei arvaks vist keegi Wangi sünnipäevafoto põhjal ära, mitu küünalt oleks pidanud naise koogile sel aastal mahtuma.

Moelooja Vera Wang ei tundu üldse vananevat. Alles paar aastat tagasi imestas netirahvas selle üle, et Wang on vanem kui 50-aastane.

Nüüd tähistas aga Wang 27. juunil oma 73. sünnipäeva! Ta postitas sünnipäeva puhul Instagrami mitu fotot ja ühel poseerib moelooja koos endanimelise vahuveiniga.

«Palju õnne, sa näed alati nii võrratu ja noor välja. Kas seda tänu vahuveinile?» küsis üks imestunult ja viitas sellele, et moelooja püsib nooruslik tänu omanimelisele joogile. 

«Palju õnne! Ja püha jumal, jaga oma saladust, sa näed välja nagu 30-aastane!» kommenteeris keegi. 

Kuigi Wangi nooruslik välimus üllatab paljusid, tunnistas moelooja ise, et ta ei ole kunagi oma nooruse säilitamise nimel ohtralt vaeva näinud, vahendab BBC. Intervjuus rääkis ta põgusalt ka ühest enda postitusest, mis pandeemia ajal viraalseks muutus. «Ma olin väga üllatunud, kui aus olla, ma ei pea ennast selliseks, kes võtab riske. Aga see on tore, et inimesed minust niiviisi arvasid.»

Samas tunnistas moelooja, et kui tal on noorusliku välimuse saladus, siis on selleks uni. «Mulle meeldib päeva lõpus juua viinakokteili, sest see aitab mul väga pingelisest töögraafikust eraelusse ümber lülituda.»

Wang ei ole enda sõnul noorusele kunagi pikalt mõelnud, sest ta töötab moemaailmas kaunite naistega, keda peab enda muusaks. Kaunid naised ja töö moemaailmas on ka kolmas saladus (lisaks heale unele ja viinakokteilidele), mis on Wangi sõnul teda noorena hoidnud. 

Moedisainer Vera Ellen Wang sündis 27. juunil 1949. aastal. Tema vanemad kolisid Hiinast USA-sse 1940. aastal.

Lapsena tegeles ta iluuisutamisega, kuid kui selgus, et teda ei võeta USA olümpiameeskonda, alustas ta karjääri moemaailmas.

Pärast kooli sai temast kohe Vogue'i toimetaja. Ta töötas ajakirjas ligi 12 aastat ning lahkus sealt, et teha koostööd Ralph Laureniga, kelle juures ta töötas kaks aastat. 40-aastaselt hakkas ta iseseisvaks pruutkleididisaineriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles